Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bolki FC Glinianka
123 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Turle bereikt de bal nog maar net als eerste. Turle passt de bal in één keer door. Boskamp probeert naar een medespeler te passen. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Fidjeland controleert de bal met de borst. Mazija bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidjeland onderschept slim de pass. Fidjeland schiet op doel. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - FC Glinianka 1:0

8e minuut.
Skorupka passt de bal met de wreef. Donets rent richting de bal. Trung is nu in balbezit. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Donets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krzyżanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kośmicki de bal. Hanáček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanáček krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Arcoş is nu in balbezit. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Mazija kan de bal niet met de borst controleren. Fidjeland is nu in balbezit. Fidjeland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mecha speelt de bal door. Codega geeft de bal voor. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Krzyżanowski met een harde bal richting middenveld. Niedźwiecki kopt de bal weg. Arcoş rent richting de bal. Fidjeland rent richting de bal. Fidjeland haalt uit met een fantastische trap. Adam bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Krzyżanowski de bal. Trung geeft de bal voor. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Adam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - FC Glinianka 2:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedźwiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foda is nu in balbezit. Foda geeft de bal voor. Arcoş springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Trung speelt de bal door. Mazija bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - FC Glinianka 3:0

35e minuut.
Foda met een sublieme pass. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki probeert naar een medespeler te passen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanáček begaat een overtreding. Donets raakt geblesseerd tijdens het duel. Boskamp met een snel genomen vrije trap. Kośmicki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 40%, FC Glinianka 60%.
Fc bolki - FC Glinianka 3:0

46e minuut.
Kotka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trung met een snelle inworp. Różycki geeft de bal voor. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Codega rent richting de bal. Codega controleert de bal met de borst. Codega passt de bal in één keer door. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kotka geeft een hoge lob. Foda rent richting de bal. Foda passt de bal zonder na te denken. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Krzyżanowski speelt de bal door. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung passt de bal zonder na te denken. Fidjeland rent richting de bal. Fidjeland draait met de bal, schiet en ... Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ursache passt de bal in één keer door. Donets is nu in balbezit. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - FC Glinianka 3:1

79e minuut.
Trung met een sublieme pass. Krzyżanowski geeft een hoge lob. Niedźwiecki kopt de bal weg. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Foda met een sublieme pass. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki passt de bal in één keer door. Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 35%, FC Glinianka 65%.
Fc bolki - FC Glinianka 3:1