Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka Fc bolki
4-4-2 Tactiek 123
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Codega passt de bal met de wreef. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache passt de bal zonder na te denken. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Codega geeft een hoge lob. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarnowski. Donets raakt geblesseerd tijdens het duel. Ursache komt bij de bal en schiet. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kotka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Fidjeland rent richting de bal. Niedźwiecki is nu in balbezit. Niedźwiecki passt de bal in één keer door. Fidjeland rent richting de bal. Fidjeland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Skorupka geeft een hoge lob. Ursache kopt de bal weg. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 1:0

18e minuut.
Kostakiev is nu in balbezit. Met opzet legt Codega zijn tegenspeler op de grond. Kostakiev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kostakiev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fidjeland heeft problemen om de bal te vangen. Fidjeland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Glinianka - Fc bolki 1:1

21e minuut.
Skorupka met een sublieme pass. Klungelig pakt McIntosh de bal. Skorupka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skorupka krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Inworp. Kostakiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedźwiecki geeft een hoge lob. Arcoş maakt een snoekduik en kopt de bal. Lépine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 1:2

24e minuut.
Niedźwiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McIntosh de bal. McIntosh speelt de bal door. Klungelig pakt Arcoş de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidjeland speelt de bal door. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Lépine bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt McIntosh de bal. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Lépine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 1:3

30e minuut.
Kostakiev rent richting de bal. Codega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostakiev. Kostakiev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hanáček passt de bal zonder na te denken. Cüreklibatur is nu in balbezit. Cüreklibatur speelt de bal door. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
McIntosh met een sublieme pass. Boskamp probeert de bal aan de voet te houden. Fidjeland probeert naar een medespeler te passen. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lépine probeert naar een medespeler te passen. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is McIntosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntosh geeft een hoge lob. Arcoş springt en kopt de bal. Lépine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mazija bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazija geeft de bal voor. McIntosh probeert de bal aan de voet te houden. Donets rent richting de bal. Donets geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mecha trapt de bal weg van het doel. McIntosh kopt de bal weg. Fidjeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Skorupka rent richting de bal. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Robaina heeft problemen om de bal te vangen. Donets rent richting de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 63%, Fc bolki 37%.
FC Glinianka - Fc bolki 2:3

47e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft de bal voor. Fidjeland kopt de bal weg. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Lépine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Hanáček speelt de bal door. Daar is Cüreklibatur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache passt de bal met de wreef. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
McIntosh rent richting de bal. McIntosh passt de bal met de wreef. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel. Lépine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 2:4

64e minuut.
McIntosh rent richting de bal. Boskamp begaat een overtreding. McIntosh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dănciulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lépine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Kostakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki rent richting de bal. Kostakiev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kośmicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Turle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Donets heeft problemen om de bal te vangen. Hanáček rent richting de bal. Donets onderschept slim de pass. Donets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 3:4

75e minuut.
Fidjeland rent richting de bal. Arcoş rent richting de bal. Fidjeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş rent richting de bal. Arcoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fidjeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidjeland passt de bal in één keer door. Arcoş rent richting de bal. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 3:5

79e minuut.
Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu passt de bal zonder na te denken. Niedźwiecki met een sublieme pass. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fc bolki 3:6

83e minuut.
Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Donets met een sublieme pass. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 66%, Fc bolki 34%.
FC Glinianka - Fc bolki 3:6