Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka FC Koniecbór
Attack Tactiek ddd
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Lina met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schot zal de hoekschop nemen. Kojo krijgt zijn hoofd ertegen. Itani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alomerović met een sublieme pass. Thanh Long rent richting de bal. Thanh Long probeert naar een medespeler te passen. Marcos rent richting de bal. Marcos haalt uit met een fantastische trap. Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Hegedüs verovert de bal door een tackle van achteren. Hegedüs geeft een hoge lob. Čebek speelt de bal door. Marcos heeft problemen om de bal te vangen. Marcos haalt uit met een fantastische trap. Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - FC Koniecbór 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 39%, FC Koniecbór 61%.
K.S Amator Jesionka - FC Koniecbór 1:0

46e minuut.
Ociepa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Roşu kopt de bal weg. Daar is Alomerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alomerović met een sublieme pass. Čebek rent richting de bal. Čebek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Powieczko speelt de bal door. Klungelig pakt Arnaudov de bal. Arnaudov passt de bal met de wreef. Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De Schrijver met een sublieme pass. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos geeft een lange en hoge pass. Kojo controleert de bal met de borst. Kojo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šavar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Roşu speelt de bal door. Maphike bereikt de bal nog maar net als eerste. Čebek maakt een afschuwelijke overtreding. Maphike wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maphike kan niet meer verder spelen. Krauze komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. De Schrijver met een sublieme pass. Komornicki geeft een lange en hoge pass. Itani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De Schrijver passt de bal in één keer door. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ociepa krijgt een gele kaart. Komornicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zoppi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Šavar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga onderschept slim de pass. Grzebinoga probeert naar een medespeler te passen. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šavar geeft de bal voor. Arnaudov probeert de bal met de borst te controleren. Arnaudov passt de bal met de wreef. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel. Itani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Roşu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.Geduw en getrek in het strafschopgebied, Čebek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alomerović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - FC Koniecbór 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 37%, FC Koniecbór 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S Amator Jesionka - FC Koniecbór 1:1