Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka gks obiboki
Attack Tactiek ryryryry
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
46.8 gemiddelde waardering 34.2
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Klungelig pakt van Baarle de bal. Lai is nu in balbezit. Lai passt de bal met de wreef. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Viirna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Komornicki kopt de bal weg. van Baarle bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 1:0

9e minuut.
Limin met de inworp. Palomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomé probeert naar een medespeler te passen. Bocaş rent richting de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 1:1

12e minuut.
Arnaudov passt de bal in één keer door. De Schrijver heeft problemen om de bal te vangen. De Schrijver geeft een hoge lob. Komornicki geeft de bal voor. Grzebinoga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 2:1

25e minuut.
Swenson geeft de bal voor. Bocaş is nu in balbezit. Krauze maakt een afschuwelijke overtreding. Krauze krijgt een gele kaart. Bocaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Limin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korwin maakt een snoekduik en kopt de bal. Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 2:2

38e minuut.
Anghelache met een sublieme pass. Bocaş is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Limin zal de hoekschop nemen. Korwin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 2:3

45e minuut.
Komornicki speelt de bal door. De Schrijver rent richting de bal. De Schrijver passt de bal met de wreef. Lai geeft de bal voor. Grzebinoga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 47%, gks obiboki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 3:3

46e minuut.
Palomé passt de bal in één keer door. Limin rent richting de bal. Limin speelt de bal door. Klungelig pakt Bocaş de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is Limin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limin geeft een lange en hoge pass. Korwin kopt de bal weg. Bocaş rent richting de bal. Bocaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Danielewski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sárossy trapt de bal weg van het doel. Lai kan de bal niet met de borst controleren. Swenson onderschept slim de pass. De Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. De Schrijver geeft een hoge lob. Viirna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Schot met een snelle inworp. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga geeft een hoge lob. Kalchak met een sublieme pass. De Schrijver geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
van Baarle neemt vlug de vrije trap. Limin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Limin met een sublieme pass. Anghelache rent richting de bal. Anghelache geeft de bal voor. Sárossy bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Grzebinoga passt de bal in één keer door. Lai met een sublieme pass. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki speelt de bal door. Viirna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki verovert de bal door een tackle van achteren. Komornicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kalchak verovert de bal door een tackle van achteren. Kalchak passt de bal zonder na te denken. Limin is nu in balbezit. Limin geeft een hoge lob. Bocaş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Palomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomé passt de bal in één keer door. Krauze heeft problemen om de bal te vangen. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Sárossy bokst de bal weg.

90e minuut.
De Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Komornicki met een sublieme pass. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 46%, gks obiboki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S Amator Jesionka - gks obiboki 3:3