Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sikornik Fc bolki
532 Tactiek 123
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 47.6
very good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Fidjeland passt de bal in één keer door. Arcoş rent richting de bal. Pavić onderschept slim de pass. Fidjeland rent richting de bal. Fidjeland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hanáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt passt de bal in één keer door. Duim is nu in balbezit. Duim draait met de bal, schiet en ... Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Fidjeland speelt de bal door. Niedźwiecki kan de bal niet met de borst controleren. Niedźwiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arcoş de bal. Arcoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fc bolki 0:1

8e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh speelt de bal door. Trung speelt de bal door. Klungelig pakt Arcoş de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foda is nu in balbezit. Duim verovert de bal door een tackle van achteren. Duim geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Byrt krijgt zijn hoofd ertegen. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Warner met een sublieme pass. Duim heeft problemen om de bal te vangen. Duim passt de bal met de wreef. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Trung rent richting de bal. Trung passt de bal zonder na te denken. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft een hoge lob. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hnát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt McIntosh de bal. Spadaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadaro probeert naar een medespeler te passen. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Mecha bokst de bal weg. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hanáček heeft problemen om de bal te vangen. Hanáček geeft een lange en hoge pass. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Hnát werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Krzyżanowski onderschept slim de pass. Krzyżanowski probeert naar een medespeler te passen. Foda rent richting de bal. Pavić geeft een lange en hoge pass. Duim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Fidjeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidjeland geeft een lange en hoge pass. Arcoş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Pavić kopt de bal weg. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt draait met de bal, schiet en ... Mecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Sikornik - Fc bolki 1:1

36e minuut.
Krzyżanowski met de inworp. McIntosh geeft de bal voor. Fidjeland kopt de bal weg. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fc bolki 1:2

39e minuut.
Dokoupil geeft een lange en hoge pass. Spadaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadaro passt de bal in één keer door. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt schiet op doel. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Daar is Niedźwiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedźwiecki passt de bal zonder na te denken. McIntosh speelt de bal door. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krzyżanowski geeft een hoge lob. Pavić met een sublieme pass. Kostakiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim haalt uit met een fantastische trap. Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 53%, Fc bolki 47%.
Dynamo Sikornik - Fc bolki 1:2

50e minuut.
Spadaro passt de bal in één keer door. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung passt de bal met de wreef. Arcoş rent richting de bal. Arcoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Foda passt de bal met de wreef. Niedźwiecki met een sublieme pass. Fidjeland is nu in balbezit. Fidjeland draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert de bal aan de voet te houden. Hnát verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arcoş rent richting de bal. Arcoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fc bolki 1:3

66e minuut.
Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki geeft een hoge lob. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Hnát probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fc bolki 1:4

68e minuut.
Spadaro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Byrt de bal. Dokoupil is nu in balbezit. Dokoupil geeft een lange en hoge pass. Duim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mecha trapt de bal weg. Warner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tarnowski de bal onder controle te krijgen. Duim is nu in balbezit. Duim draait met de bal, schiet en ... Mecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Kostakiev met een snelle inworp. Warner is nu in balbezit. Warner geeft een lange en hoge pass. Tarnowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Arcoş de bal. Giejsztorewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arcoş. Arcoş krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt passt de bal in één keer door. Duim is nu in balbezit. Duim draait met de bal, schiet en ... Hanáček probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 57%, Fc bolki 43%.
Dynamo Sikornik - Fc bolki 1:4