Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bolki Dynamo Sikornik
123 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen very good


21e minuut.
Warner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dokoupil de bal. Dokoupil probeert naar een medespeler te passen. Byrt is nu in balbezit. Byrt schiet op doel. Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş rent richting de bal. Kypriotis verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh rent richting de bal. McIntosh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dokoupil met een sublieme pass. Spadaro is nu in balbezit. Spadaro passt de bal in één keer door. Byrt is nu in balbezit. Byrt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Dynamo Sikornik 0:1

31e minuut.
Kostakiev rent richting de bal. Warner begaat een overtreding. Kostakiev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kostakiev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arcoş kopt de bal weg. Fidjeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidjeland haalt uit met een fantastische trap. Hnát werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Byrt probeert de bal met de borst te controleren. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt onderschept slim de pass. Byrt draait met de bal, schiet en ... Hanáček probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spadaro zal de hoekschop nemen. Dokoupil is nu in balbezit. Dokoupil geeft een lange en hoge pass. Duim krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki met een sublieme pass. Arcoş rent richting de bal. Fidjeland is nu in balbezit. Fidjeland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pavić met een sublieme pass. Hanáček is nu in balbezit. Byrt onderschept slim de pass. Byrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Dynamo Sikornik 0:2

38e minuut.
Fidjeland rent richting de bal. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dokoupil. Dokoupil krijgt een gele kaart. Arcoş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Warner onderschept slim de pass. Warner met een sublieme pass. Daar is Duim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duim draait met de bal, schiet en ... Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Dynamo Sikornik 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 53%, Dynamo Sikornik 47%.
Fc bolki - Dynamo Sikornik 0:3

46e minuut.
Dănciulescu geeft de bal voor. Giejsztorewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fidjeland is nu in balbezit. Fidjeland haalt uit met een fantastische trap. Hnát probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Dynamo Sikornik 1:3

48e minuut.
Alveus verovert de bal door een tackle van achteren. Alveus met een sublieme pass. Duim is nu in balbezit. Duim schiet op doel. Mecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Dynamo Sikornik 1:4

53e minuut.
Spadaro rent richting de bal. Krzyżanowski begaat een overtreding. Spadaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Twierkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duim kopt de bal weg. Byrt probeert de bal met de borst te controleren. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Mecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Dynamo Sikornik 1:5

68e minuut.
Twierkowski geeft de bal voor. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt begaat een overtreding. Byrt krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dănciulescu passt de bal met de wreef. Foda is nu in balbezit. Foda passt de bal zonder na te denken. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidjeland heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş rent richting de bal. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giejsztorewicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niedźwiecki zal de hoekschop nemen. Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Inworp. McIntosh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu geeft de bal voor. Kypriotis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mecha probeert naar een medespeler te passen. Kypriotis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tarnowski de bal onder controle te krijgen. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mecha met een harde bal richting middenveld. Daar is Foda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavić speelt de bal door. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ... Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 47%, Dynamo Sikornik 53%.
Fc bolki - Dynamo Sikornik 1:5