Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka Fcc Dobra
4-4-2 Tactiek aklasowa
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens met een sublieme pass. Rastellino is nu in balbezit. Rastellino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Thauvin geeft een lange en hoge pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ... Rastellino rent richting de bal. Rastellino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:1

5e minuut.
Neemann onderschept slim de pass. Neemann geeft een hoge lob. Wellens kopt de bal weg. Rastellino rent richting de bal. Rastellino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hayden probeert naar een medespeler te passen. Kraj is nu in balbezit. Kraj met een sublieme pass. Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:2

13e minuut.
Neemann verovert de bal door een tackle van achteren. Neemann met een sublieme pass. Kraj speelt de bal door. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Palazzolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayden is nu in balbezit. Hayden geeft een hoge lob. Wellens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:3

19e minuut.
Palazzolo rent richting de bal. Kotka verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka geeft de bal voor. Kośmicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lademann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hayden probeert naar een medespeler te passen. Wellens is nu in balbezit. Wellens passt de bal met de wreef. Rastellino is nu in balbezit. Rastellino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rastellino passt de bal met de wreef. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boskamp krijgt een gele kaart. Wellens raakt geblesseerd tijdens het duel. Wellens kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:4

40e minuut.
Kraj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotka de bal. Rastellino rent richting de bal. Rastellino geeft een hoge lob. Daar is Mazija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adam speelt de bal door. Kośmicki kan de bal niet met de borst controleren. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Rastellino rent richting de bal. Rastellino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 62%, Fcc Dobra 38%.
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:5

46e minuut.
Rastellino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hyży komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hayden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazija de bal. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Adam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Lademann speelt de bal door. Hayden kopt de bal weg. Daar is Kotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palazzolo rent richting de bal. Palazzolo geeft een lange en hoge pass. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazija kan de bal niet met de borst controleren. Motýl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens onderschept slim de pass. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:6

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adam niet meer kan verder spelen. Lépine komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Motýl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hyży rent richting de bal. Kotka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotka krijgt een gele kaart. Hyży is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wellens neemt zijn aanloop. Lépine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:7

57e minuut.
Hayden is nu in balbezit. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ... Lépine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:8

59e minuut.
Hayden rent richting de bal. Hayden passt de bal in één keer door. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Lépine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:9

60e minuut.
Hyży geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mazija de bal onder controle te krijgen. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... Lépine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:10

61e minuut.
Kotka rent richting de bal. Kotka passt de bal in één keer door. Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży verovert de bal door een tackle van achteren. Hyży draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Codega passt de bal in één keer door. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden passt de bal in één keer door. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:11

66e minuut.
Toffali speelt de bal door. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palazzolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets onderschept slim de pass. Donets schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hayden geeft de bal voor. Hyży is nu in balbezit. Hyży passt de bal in één keer door. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skorupka geeft een hoge lob. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ursache met een sublieme pass. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka met een sublieme pass. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Lademann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kraj is nu in balbezit. Hayden rent richting de bal. Kraj is nu in balbezit. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Skorupka kopt de bal weg. Thauvin is nu in balbezit. Ursache onderschept slim de pass. Donets is nu in balbezit. Ursache geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Neemann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hyży de bal. Boskamp met een sublieme pass. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka geeft een hoge lob. Lademann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Palazzolo is nu in balbezit. Palazzolo passt de bal zonder na te denken. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Hyży rent richting de bal. Hyży draait met de bal, schiet en ... Lépine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:12

83e minuut.
Mazija geeft de bal voor. Codega kopt de bal weg. Daar is Vau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Lademann bokst de bal weg. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel. Lademann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 56%, Fcc Dobra 44%.
FC Glinianka - Fcc Dobra 0:12