Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fcc Dobra FC Glinianka
aklasowa Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Hayden met een sublieme pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens passt de bal in één keer door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ilis passt de bal in één keer door. Hayden rent richting de bal. Hayden passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ilis passt de bal zonder na te denken. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens geeft een hoge lob. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraj met een snelle inworp. Hayden is nu in balbezit. Hayden geeft de bal voor. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Hayden speelt de bal door. Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kraj heeft problemen om de bal te vangen. Kotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj verovert de bal door een tackle van achteren. Kraj geeft een hoge lob. Wellens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 1:0

22e minuut.
Kraj passt de bal zonder na te denken. Vau geeft de bal voor. Wellens kopt de bal weg. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... Adam bokst de bal weg.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adam niet meer kan verder spelen. Lépine komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Hayden is nu in balbezit. Hayden passt de bal in één keer door. Daar is Wellens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Lépine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 2:0

31e minuut.
Boskamp kopt de bal weg. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj passt de bal zonder na te denken. Daar is Wellens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Toffali passt de bal in één keer door. Neemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neemann geeft een hoge lob. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 3:0

38e minuut.
Ilis met een snelle inworp. Hayden rent richting de bal. Hayden geeft een hoge lob. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal. Lépine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 4:0

43e minuut.
Hayden is nu in balbezit. Hayden speelt de bal door. Çopan heeft problemen om de bal te vangen. Çopan draait met de bal, schiet en ... Lépine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boskamp passt de bal in één keer door. Codega is nu in balbezit. Codega passt de bal met de wreef. Ursache geeft een hoge lob. Donets springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 32%, FC Glinianka 68%.
Fcc Dobra - FC Glinianka 4:0

46e minuut.
Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden passt de bal zonder na te denken. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 5:0

51e minuut.
Kraj passt de bal in één keer door. Çopan is nu in balbezit. Çopan passt de bal in één keer door. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Thauvin verovert de bal door een tackle van achteren. Thauvin speelt de bal door. Ilis rent richting de bal. Ilis geeft een lange en hoge pass. Wellens springt en kopt de bal. Paal! Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Kraj met een snelle inworp. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens maakt een snoekduik en kopt de bal. Lépine probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Motýl is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan draait met de bal, schiet en ... Lépine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 6:0

70e minuut.
Kraj rent richting de bal. Kraj passt de bal met de wreef. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Lépine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 7:0

71e minuut.
Kośmicki met een sublieme pass. Donets heeft problemen om de bal te vangen. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mazija de bal. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kotka met een snelle inworp. Kraj is nu in balbezit. Kraj passt de bal in één keer door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kraj met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boskamp speelt de bal door. Vau speelt de bal door. Çopan met een sublieme pass. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hayden speelt de bal door. Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - FC Glinianka 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 34%, FC Glinianka 66%.
Fcc Dobra - FC Glinianka 8:0