Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bolki gks obiboki
123 Tactiek ryryryry
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 10
43.8 gemiddelde waardering 36.3
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Palomé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foda met een sublieme pass. Niedźwiecki geeft een hoge lob. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - gks obiboki 1:0

9e minuut.
Brunstad onderschept slim de pass. Bako is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunstad. Bako raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Trung passt de bal zonder na te denken. McIntosh is nu in balbezit. Swenson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swenson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Foda is nu in balbezit. Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung. Trung krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Hanáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanáček geeft de bal voor. Bocaş rent richting de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brunstad is nu in balbezit. Fidjeland verovert de bal door een tackle van achteren. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidjeland is nu in balbezit. Fidjeland haalt uit met een fantastische trap. Viirna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viirna met een sublieme pass. Foda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palomé. Palomé krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Brunstad met een sublieme pass. Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski geeft een hoge lob. Niedźwiecki rent richting de bal. Niedźwiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Niedźwiecki met een snelle inworp. Fidjeland is nu in balbezit. Fidjeland passt de bal met de wreef. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 32%, gks obiboki 68%.
Fc bolki - gks obiboki 1:0

46e minuut.
Cüreklibatur komt het veld opgelopen. Robaina komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anghelache neemt de hoekschop. Bocaş controleert de bal met de borst. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Long probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc bolki - gks obiboki 1:1

57e minuut.
Limin probeert naar een medespeler te passen. Hanáček geeft de bal voor. Bako rent richting de bal. Bako schiet op doel. Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Palomé de bal. Robaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomé maakt een afschuwelijke overtreding. Palomé krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Hanáček neemt vlug de vrije trap. Fidjeland kopt de bal weg. Fidjeland heeft problemen om de bal te vangen. Fidjeland draait met de bal, schiet en ... Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - gks obiboki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 30%, gks obiboki 70%.
Fc bolki - gks obiboki 2:1