Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka Dynamo Sikornik
Attack Tactiek 532
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Komornicki kopt de bal weg. Pavić is nu in balbezit. Grzebinoga begaat een overtreding. Grzebinoga krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Alveus onderschept slim de pass. Komornicki heeft problemen om de bal te vangen. Komornicki met een sublieme pass. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schot heeft problemen om de bal te vangen. Schot met een sublieme pass. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 1:0

12e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byrt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kypriotis met een snel genomen vrije trap. Duim krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajorek probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 1:1

16e minuut.
Schot speelt de bal door. Komornicki rent richting de bal. Komornicki met een sublieme pass. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pavić speelt de bal door. Warner is nu in balbezit. Arnaudov geeft de bal voor. Kojo rent richting de bal. Kojo schiet op doel. Hnát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giejsztorewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kojo rent richting de bal. Hnát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
De Schrijver met een sublieme pass. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki met een sublieme pass. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Warner rent richting de bal. Warner probeert naar een medespeler te passen. Byrt rent richting de bal. Byrt schiet op doel. Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 1:2

31e minuut.
Giejsztorewicz geeft de bal voor. Inworp. Schot met de inworp. Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dokoupil probeert naar een medespeler te passen. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs is nu in balbezit. Duim verovert de bal door een tackle van achteren. Duim schiet op doel. Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 50%, Dynamo Sikornik 50%.
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 1:3

46e minuut.
Pohl komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Twierkowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pohl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schot springt en kopt de bal. Klungelig pakt Twierkowski de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Komornicki rent richting de bal. Komornicki passt de bal met de wreef. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 2:3

56e minuut.
Pohl met de inworp. De Schrijver rent richting de bal. Dokoupil begaat een overtreding. De Schrijver wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De Schrijver kan niet meer verder spelen. Krauze komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Hegedüs geeft een hoge lob. Kypriotis is nu in balbezit. Komornicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komornicki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kojo heeft problemen om de bal te vangen. Kojo passt de bal met de wreef. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Grzebinoga verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebinoga schiet op doel. Hnát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Schot passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga rent richting de bal. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giejsztorewicz de bal onder controle te krijgen. Hnát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 3:3

68e minuut.
Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov passt de bal zonder na te denken. Komornicki probeert naar een medespeler te passen. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo schiet op doel. Hnát verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Arnaudov kopt de bal weg. Daar is Alveus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schot probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Byrt springt en kopt de bal. Sárossy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duim maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Hegedüs de bal. Duim is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warner neemt de hoekschop. Sárossy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kypriotis kopt de bal weg. Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov passt de bal in één keer door. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 4:3

84e minuut.
Byrt speelt de bal door. Warner is nu in balbezit. Warner passt de bal met de wreef. Pavić rent richting de bal. Pavić geeft een hoge lob. Sárossy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 4:4

86e minuut.
Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Kojo kopt de bal weg. Grzebinoga is nu in balbezit. Komornicki probeert de bal aan de voet te houden. Komornicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Dokoupil de bal. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov probeert naar een medespeler te passen. Schot is nu in balbezit. Schot geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kojo heeft problemen om de bal te vangen. Kojo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 37%, Dynamo Sikornik 63%.
K.S Amator Jesionka - Dynamo Sikornik 5:4