Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sikornik K.S Amator Jesionka
532 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 47
very good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Bajorek geeft de bal voor. Schot rent richting de bal. Schot passt de bal met de wreef. Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzebinoga schiet op doel. Hnát bokst de bal weg.

7e minuut.
Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim geeft een lange en hoge pass. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt onderschept slim de pass. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - K.S Amator Jesionka 1:0

15e minuut.
Bajorek onderschept slim de pass. Bajorek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spadaro de bal. Spadaro geeft een hoge lob. Byrt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De Schrijver speelt de bal door. Schot probeert de bal met de borst te controleren. Schot passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bråkenhielm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krauze komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kypriotis geeft een hoge lob. Warner kopt de bal weg. Dokoupil met een sublieme pass. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - K.S Amator Jesionka 2:0

30e minuut.
Krauze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spadaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Schot geeft een hoge lob. Komornicki speelt de bal door. Giejsztorewicz probeert de bal aan de voet te houden. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Schrijver geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bajorek geeft een lange en hoge pass. Schot kopt de bal weg. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Hnát maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arnaudov is nu in balbezit. Dokoupil verovert de bal door een tackle van achteren. Dokoupil probeert naar een medespeler te passen. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim draait met de bal, schiet en ... Sárossy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 43%, K.S Amator Jesionka 57%.
Dynamo Sikornik - K.S Amator Jesionka 2:0

46e minuut.
Dokoupil rent richting de bal. Bajorek begaat een overtreding. Dokoupil raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Byrt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lai passt de bal zonder na te denken. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki speelt de bal door. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki speelt de bal door. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Hnát probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - K.S Amator Jesionka 2:1

61e minuut.
Inworp. Danielewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dokoupil geeft een hoge lob. Bajorek heeft problemen om de bal te vangen. Byrt rent richting de bal. Byrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - K.S Amator Jesionka 3:1

73e minuut.
Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov onderschept slim de pass. Arnaudov geeft een hoge lob. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pavić probeert naar een medespeler te passen. Dokoupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokoupil passt de bal met de wreef. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - K.S Amator Jesionka 4:1

87e minuut.
Duim verovert de bal door een tackle van achteren. Dokoupil bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver begaat een overtreding. Dokoupil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dokoupil komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kypriotis speelt de bal door. Byrt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Schrijver. De Schrijver krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 59%, K.S Amator Jesionka 41%.
Dynamo Sikornik - K.S Amator Jesionka 4:1