Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la JUVE FC Glinianka
meczowa Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 46.4
solide Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Wlazłowski speelt de bal door. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri schiet op doel. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Paździoch passt de bal zonder na te denken. Turle bereikt de bal nog maar net als eerste. Turle speelt de bal door. Codega bereikt de bal nog maar net als eerste. Codega geeft een hoge lob. Francini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gardocki geeft een hoge lob. Daar is Trenchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - FC Glinianka 1:0

28e minuut.
Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki geeft een lange en hoge pass. Lăcustă krijgt zijn hoofd ertegen. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - FC Glinianka 2:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăcustă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wlazłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazłowski geeft een lange en hoge pass. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Turle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fábri kopt de bal weg. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Caifano rent richting de bal. Fábri verovert de bal door een tackle van achteren. Fábri draait met de bal, schiet en ... Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 37%, FC Glinianka 63%.
Viva la JUVE - FC Glinianka 2:0

57e minuut.
Mazija rent richting de bal. Fábri verovert de bal door een tackle van achteren. Motýl rent richting de bal. Fábri onderschept slim de pass. Fábri draait met de bal, schiet en ... Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trenchev rent richting de bal. Trenchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă schiet op doel. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - FC Glinianka 3:0

58e minuut.
Jurka komt het veld opgelopen. Bergström komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kośmicki kopt de bal weg. Giobellina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paździoch de bal. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström haalt uit met een fantastische trap. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gardocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fábri maakt een snoekduik en kopt de bal. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - FC Glinianka 4:0

63e minuut.
Jurka verovert de bal door een tackle van achteren. Jurka geeft een lange en hoge pass. Tomassina is nu in balbezit. Bergström rent richting de bal. Bergström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri onderschept slim de pass. Fábri probeert naar een medespeler te passen. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tomassina speelt de bal door. Bergström is nu in balbezit. Bergström geeft een hoge lob. Fábri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - FC Glinianka 5:0

87e minuut.
Bergström rent richting de bal. Fábri rent richting de bal. Bergström rent richting de bal. Bergström haalt uit met een fantastische trap. Adam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - FC Glinianka 6:0

90e minuut.
Ursache is nu in balbezit. Wlazłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ursache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paździoch met een snel genomen vrije trap. Giobellina speelt de bal door. Bergström rent richting de bal. Bergström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 29%, FC Glinianka 71%.
Viva la JUVE - FC Glinianka 6:0