Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka Viva la JUVE
4-4-2 Tactiek meczowa
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 48
solid Schieten solid
very good Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Bergström rent richting de bal. Motýl verovert de bal door een tackle van achteren. Motýl speelt de bal door. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri passt de bal in één keer door. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström draait met de bal, schiet en ... Adam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Viva la JUVE 0:1

13e minuut.
Ursache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wlazłowski is nu in balbezit. Wlazłowski passt de bal met de wreef. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri schiet op doel. Adam bokst de bal weg.

14e minuut.
Kośmicki kopt de bal weg. Skorupka controleert de bal met de borst. Lăcustă speelt de bal door. Fábri is nu in balbezit. Fábri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ursache rent richting de bal. Ursache passt de bal met de wreef. Donets rent richting de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Glinianka - Viva la JUVE 1:1

26e minuut.
Skorupka is nu in balbezit. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Daar is Giobellina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Wlazłowski de bal. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Fábri heeft problemen om de bal te vangen. Fábri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 57%, Viva la JUVE 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Glinianka - Viva la JUVE 1:1

52e minuut.
Tolo probeert de bal aan de voet te houden. Wlazłowski met een sublieme pass. Boskamp met een sublieme pass. Skorupka rent richting de bal. Skorupka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mazija is nu in balbezit. Mazija probeert naar een medespeler te passen. Brodnicki met een sublieme pass. Bergström is nu in balbezit. Bergström schiet op doel. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Viva la JUVE 1:2

56e minuut.
Kotka is nu in balbezit. Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă speelt de bal door. Fábri rent richting de bal. Fábri schiet op doel. Adam bokst de bal weg.

64e minuut.
Wlazłowski heeft problemen om de bal te vangen. Wlazłowski probeert naar een medespeler te passen. Giobellina met een sublieme pass. Bergström is nu in balbezit. Bergström schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Skorupka met een snelle inworp. Boskamp rent richting de bal. Boskamp passt de bal zonder na te denken. Codega geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărăşescu komt het veld opgelopen. Patronov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pawski is nu in balbezit. Pawski geeft een lange en hoge pass. Bergström rent richting de bal. Fábri is nu in balbezit. Fábri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mazija de bal. Bergström rent richting de bal. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal in één keer door. Daar is Bergström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergström schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pawski probeert naar een medespeler te passen. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri passt de bal met de wreef. Bergström is nu in balbezit. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 60%, Viva la JUVE 40%.
FC Glinianka - Viva la JUVE 1:2