Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koniecbór Fcc Dobra
ddd Tactiek aklasowa
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Viali bereikt de bal nog maar net als eerste. Viali passt de bal in één keer door. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Toffali de bal. Marcos rent richting de bal. Marcos draait met de bal, schiet en ... Lademann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Hayden passt de bal met de wreef. Frankiewicz is nu in balbezit. Frankiewicz passt de bal zonder na te denken. Palazzolo is nu in balbezit. Palazzolo schiet op doel. Itani bokst de bal weg. Palazzolo rent richting de bal. Palazzolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - Fcc Dobra 0:1

10e minuut.
Viali passt de bal zonder na te denken. Čebek probeert naar een medespeler te passen. Marcos is nu in balbezit. Viali rent richting de bal. Viali geeft een lange en hoge pass. Lademann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Ilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden speelt de bal door. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz draait met de bal, schiet en ... Itani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lemos geeft de bal voor. Čebek kopt de bal weg. Kraj speelt de bal door. Daar is Palazzolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palazzolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Viali speelt de bal door. Thanh Long heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Long geeft een hoge lob. Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos schiet op doel. Lademann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koniecbór - Fcc Dobra 1:1

41e minuut.
Wasiak kopt de bal weg. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz speelt de bal door. Palazzolo is nu in balbezit. Palazzolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 44%, Fcc Dobra 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koniecbór - Fcc Dobra 1:1

46e minuut.
Zoppi is nu in balbezit. Zoppi probeert naar een medespeler te passen. Lemos rent richting de bal. Palazzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Palazzolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - Fcc Dobra 1:2

56e minuut.
Kraj probeert naar een medespeler te passen. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazzolo onderschept slim de pass. Palazzolo schiet op doel. Itani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - Fcc Dobra 1:3

58e minuut.
Ilis kopt de bal weg. Daar is García Monte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palazzolo onderschept slim de pass. Palazzolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - Fcc Dobra 1:4

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šavar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ilis met de inworp. Hayden rent richting de bal. Hayden geeft een hoge lob. Palazzolo is nu in balbezit. Palazzolo draait met de bal, schiet en ... Itani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Viali is nu in balbezit. Viali geeft de bal voor. Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos schiet op doel. Lademann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - Fcc Dobra 2:4

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çopan komt het veld opgelopen. Thauvin komt het veld opgelopen. Vau komt het veld opgelopen. Thanh Long met de inworp. Alomerović probeert de bal met de borst te controleren. Alomerović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 63%, Fcc Dobra 37%.
FC Koniecbór - Fcc Dobra 2:4