Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rozpędzone Ślimaki KS Milan
moja Tactiek V1
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
von Holtei is nu in balbezit. von Holtei passt de bal met de wreef. Kies speelt de bal door. Klungelig pakt Brenet de bal. Brenet draait met de bal, schiet en ... Aguinaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Mikuličić met een sublieme pass. Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Schelfhout onderschept slim de pass. Gowin is nu in balbezit. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Kuljović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - KS Milan 0:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Krzemiński de bal onder controle te krijgen. Dragonias met een sublieme pass. Kies rent richting de bal. Kies geeft een hoge lob. Brenet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Staalgaard moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Staalgaard schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. Kies is nu in balbezit. Kies passt de bal in één keer door. Dragonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kazanecki met een sublieme pass. Krzemiński speelt de bal door. Mikuličić speelt de bal door. Bánfi rent richting de bal. Bánfi schiet op doel. Kuljović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Brenet controleert de bal met de borst. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Bánfi is nu in balbezit. Klungelig pakt Bánfi de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Kuljović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 59%, KS Milan 41%.
FC Rozpędzone Ślimaki - KS Milan 0:1

48e minuut.
Landovský kopt de bal weg. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei passt de bal zonder na te denken. Kies rent richting de bal. Kies geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marquinhos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Landovský ... Strafschop! Landovský krijgt een gele kaart. Marquinhos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dragonias neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rozpędzone Ślimaki - KS Milan 1:1

51e minuut.
Mikuličić passt de bal in één keer door. Prokop rent richting de bal. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Kuljović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kuljović trapt de bal weg van het doel. Mikuličić kopt de bal weg. Klungelig pakt Prokop de bal. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kies speelt de bal door. Lugonjić is nu in balbezit. Lugonjić speelt de bal door. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mikuličić met een sublieme pass. Kazanecki is nu in balbezit. Kazanecki passt de bal in één keer door. Bánfi rent richting de bal. Bánfi schiet op doel. Kuljović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lugonjić geeft de bal voor. Klungelig pakt Marquinhos de bal. Rostropovich is nu in balbezit. Marquinhos onderschept slim de pass. Marquinhos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 47%, KS Milan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rozpędzone Ślimaki - KS Milan 1:1