Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KUKIEŁKA TEAM Miedź Legnicaa
Normal Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 43.1
good Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Funar passt de bal met de wreef. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă speelt de bal door. Harris heeft problemen om de bal te vangen. Harris geeft de bal voor. Paal!

11e minuut.
Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar passt de bal met de wreef. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Iwan is nu in balbezit. Iwan geeft de bal voor. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. Archetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - Miedź Legnicaa 1:0

28e minuut.
Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner passt de bal zonder na te denken. Archetti rent richting de bal. Lin onderschept slim de pass. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - Miedź Legnicaa 2:0

35e minuut.
Funar speelt de bal door. Harris is nu in balbezit. Harris passt de bal zonder na te denken. Daar is Bădiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Moncada controleert de bal met de borst. Iwan rent richting de bal. Iwan speelt de bal door. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nozicska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 46%, Miedź Legnicaa 54%.
KUKIEŁKA TEAM - Miedź Legnicaa 2:0

49e minuut.
Balent speelt de bal door. Harris kopt de bal weg. Daar is Paharnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Iwan heeft problemen om de bal te vangen. Iwan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Misterny de bal. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ... Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Harris passt de bal met de wreef. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Funar. Buchanan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buchanan kan niet meer verder spelen. Medalik komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Baracho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harris geeft een hoge lob. Paharnicu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Baracho is nu in balbezit. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Paharnicu rent richting de bal. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel. Balent bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - Miedź Legnicaa 2:1

71e minuut.
Maldodevie heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu speelt de bal door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Balent bokst de bal weg. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Nozicska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik passt de bal in één keer door. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan verovert de bal door een tackle van achteren. Iwan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Melo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă passt de bal met de wreef. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KUKIEŁKA TEAM - Miedź Legnicaa 2:2

89e minuut.
Funar passt de bal met de wreef. Paharnicu heeft problemen om de bal te vangen. Baracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 58%, Miedź Legnicaa 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KUKIEŁKA TEAM - Miedź Legnicaa 2:2