Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BATY KS Milan
moja Tactiek V1
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 52.6
slecht Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Martín Tejedor rent richting de bal. Anyż verovert de bal door een tackle van achteren. Anyż probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gromowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Gromowski passt de bal met de wreef. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard geeft de bal voor. Daar is Bánfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:1

16e minuut.
Bánfi rent richting de bal. Pankovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bánfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mormocea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gromowski springt en kopt de bal. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mormocea rent richting de bal. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Mattler rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:2

21e minuut.
Stavrakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gromowski met een sublieme pass. Staalgaard heeft problemen om de bal te vangen. Staalgaard geeft de bal voor. Bánfi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:3

25e minuut.
Rostropovich verovert de bal door een tackle van achteren. Landovský geeft een hoge lob. Ţărus heeft problemen om de bal te vangen. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Staalgaard onderschept slim de pass. Staalgaard met een sublieme pass. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:4

30e minuut.
Staalgaard geeft de bal voor. Bánfi kopt de bal weg. Gromowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:5

32e minuut.
Mattler heeft problemen om de bal te vangen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bánfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bánfi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:6

37e minuut.
Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea speelt de bal door. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mattler geeft een hoge lob. Balocchi is nu in balbezit. Szczepański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balocchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balocchi kan niet meer verder spelen. Voinea komt het veld opgelopen. Mormocea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gromowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Staalgaard onderschept slim de pass. Staalgaard passt de bal met de wreef. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:7

44e minuut.
Szczepański heeft problemen om de bal te vangen. Martín Tejedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Tejedor geeft de bal voor. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ţărus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánfi rent richting de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 77%, KS Milan 23%.
FC BATY - KS Milan 0:7

48e minuut.
Voinea onderschept slim de pass. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

52e minuut.
Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi passt de bal zonder na te denken. Anyż rent richting de bal. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rostropovich kopt de bal weg. Bánfi probeert de bal aan de voet te houden. Mattler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Staalgaard met een sublieme pass. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea met een sublieme pass. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Staalgaard met een sublieme pass. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bánfi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ţărus ... Strafschop! Bánfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bánfi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:8

71e minuut.
Bánfi passt de bal in één keer door. D`Heer probeert naar een medespeler te passen. Rostropovich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gromowski de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mormocea speelt de bal door. Bánfi rent richting de bal. Mattler is nu in balbezit. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Daar is Gromowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 0:9

77e minuut.
Voinea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Gromowski heeft problemen om de bal te vangen. Gromowski schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Stavrakopoulos rent richting de bal. Rostropovich onderschept slim de pass. Rostropovich met een sublieme pass. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Anyż onderschept slim de pass. Anyż met een sublieme pass. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Martín Tejedor rent richting de bal. Martín Tejedor passt de bal met de wreef. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański passt de bal met de wreef. Stavrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stavrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 1:9

88e minuut.
D`Heer is nu in balbezit. Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea speelt de bal door. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gromowski is nu in balbezit. Gromowski passt de bal in één keer door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KS Milan 1:10

90e minuut.
Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gromowski de bal. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Ţărus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 73%, KS Milan 27%.
FC BATY - KS Milan 1:10