Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Wałbrzych KS OKS
A Tactiek 4-4-2
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.7 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tudorache passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Konijn de bal. Konijn passt de bal zonder na te denken. Viertel rent richting de bal. Viertel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mantzanidis rent richting de bal. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny passt de bal met de wreef. Čabulis rent richting de bal. Čabulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Tudorache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudorache geeft een hoge lob. Viertel rent richting de bal. Viertel schiet op doel. Schlosser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS OKS 1:0

18e minuut.
Zapolny geeft de bal voor. Antenor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertel draait met de bal, schiet en ... Schlosser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS OKS 2:0

20e minuut.
Antenor speelt de bal door. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Adamski krijgt zijn hoofd ertegen. Babinský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS OKS 2:1

29e minuut.
Konijn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Występski is nu in balbezit. Występski speelt de bal door. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Szumski met een snelle inworp. Konijn probeert naar een medespeler te passen. Viertel rent richting de bal. Viertel haalt uit met een fantastische trap. Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Szumski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konijn is nu in balbezit. Konijn geeft een hoge lob. Viertel maakt een snoekduik en kopt de bal. Schlosser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Białogłowski passt de bal met de wreef. Szumski rent richting de bal. Szumski passt de bal in één keer door. Szewczyk geeft een lange en hoge pass. Adamski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Grociak is nu in balbezit. Grociak geeft een hoge lob. Antenor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Występski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski passt de bal zonder na te denken. Babinský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Wałbrzych - KS OKS 2:2

41e minuut.
Szewczyk geeft een lange en hoge pass. Adamski is nu in balbezit. Mantzanidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mantzanidis krijgt een gele kaart. Adamski raakt geblesseerd tijdens het duel. Prăscan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adamski maakt een snoekduik en kopt de bal. Babinský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS OKS 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 46%, KS OKS 54%.
Victoria Wałbrzych - KS OKS 2:3

54e minuut.
Mantzanidis is nu in balbezit. Mantzanidis met een sublieme pass. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Čabulis rent richting de bal. Čabulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski onderschept slim de pass. Adamski passt de bal in één keer door. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel. Babinský bokst de bal weg.

60e minuut.
Adamski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dixon komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Čabulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache met een sublieme pass. Viertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Viertel speelt de bal door. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny passt de bal in één keer door. Čabulis rent richting de bal. Čabulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Występski rent richting de bal. Fuček onderschept slim de pass. Fuček speelt de bal door. Čabulis rent richting de bal. Čabulis schiet op doel. Schlosser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Zapolny passt de bal met de wreef. Mantzanidis is nu in balbezit. Zapolny speelt de bal door. Čabulis rent richting de bal. Čabulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 37%, KS OKS 63%.
Victoria Wałbrzych - KS OKS 2:3