Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Piekary Śląskie Gregor Rybnik
Normal Tactiek T2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Skrzetuski passt de bal zonder na te denken. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz geeft de bal voor. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kuciel met een harde bal richting middenveld. Becleanu is nu in balbezit. Becleanu passt de bal in één keer door. di Gênio bereikt de bal nog maar net als eerste. di Gênio geeft de bal voor. Kuciel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gowin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dębek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hinteregger de bal. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Cios probeert naar een medespeler te passen. Grabas rent richting de bal. Grabas probeert naar een medespeler te passen. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Groblewski speelt de bal door. Bosevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz draait met de bal, schiet en ... Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
di Gênio met een snelle inworp. Becleanu is nu in balbezit. Becleanu passt de bal in één keer door. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski is nu in balbezit. Gowin onderschept slim de pass. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuciel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Grabas is nu in balbezit. Korodowski rent richting de bal. Grabas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Veldeman speelt de bal door. Daar is Cios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cios met een sublieme pass. Gowin rent richting de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 52%, Gregor Rybnik 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Piekary Śląskie - Gregor Rybnik 0:0

46e minuut.
Skrzetuski speelt de bal door. Muża rent richting de bal. Gawryszewski onderschept slim de pass. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Herghelegiu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Becleanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cios de bal. Groblewski geeft een hoge lob. Zarzeczny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Gregor Rybnik 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Gowin de bal. Gawryszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Muża begaat een overtreding. Muża krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Wierzchowski komt het veld opgelopen. Lichański komt het veld opgelopen. Kamieniec komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Cios de bal. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec speelt de bal door. Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carmignani kopt de bal weg. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski met een sublieme pass. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Becleanu speelt de bal door. di Gênio bereikt de bal nog maar net als eerste. di Gênio passt de bal in één keer door. Gowin is nu in balbezit. Gowin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fafik verovert de bal door een tackle van achteren. Fafik geeft de bal voor. Klungelig pakt Hinteregger de bal. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cios met een sublieme pass. Grabas is nu in balbezit. Gowin rent richting de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Korodowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cios neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gowin probeert de bal met de borst te controleren. Gowin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Piekary Śląskie - Gregor Rybnik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 59%, Gregor Rybnik 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Piekary Śląskie - Gregor Rybnik 1:1