Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gregor Rybnik KS Piekary Śląskie
T4 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 54.1
matig Schieten uitmuntend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


12e minuut.
Bodzioch geeft de bal voor. Inworp. Leshchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veldeman is nu in balbezit. Veldeman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maziarczyk met een harde bal richting middenveld. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu geeft de bal voor. Grabas is nu in balbezit. Grabas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS Piekary Śląskie 0:1

16e minuut.
Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzchowski geeft de bal voor. Muża kopt de bal weg. Klungelig pakt Grabas de bal. Grabas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Veldeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldeman passt de bal met de wreef. Kamieniec rent richting de bal. Gowin is nu in balbezit. Gowin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Leshchenko probeert de bal aan de voet te houden. Fafik is nu in balbezit. Fafik passt de bal zonder na te denken. di Gênio is nu in balbezit. di Gênio schiet op doel. Maziarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko passt de bal in één keer door. Groblewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gowin is nu in balbezit. Gowin geeft een hoge lob. Muża speelt de bal door. Klungelig pakt Grabas de bal. Grabas schiet op doel. De bal raakt de paal. Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldeman onderschept slim de pass. Veldeman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 75%, KS Piekary Śląskie 25%.
Gregor Rybnik - KS Piekary Śląskie 0:1

53e minuut.
di Gênio met een sublieme pass. Veldeman is nu in balbezit. Veldeman passt de bal met de wreef. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas haalt uit met een fantastische trap. Maziarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Mochnacz komt het veld opgelopen. Fuk komt het veld opgelopen. Gadawski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik is nu in balbezit. Grabas verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas draait met de bal, schiet en ... Maziarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS Piekary Śląskie 0:2

70e minuut.
Bosevski geeft een lange en hoge pass. Wierzchowski is nu in balbezit. Veldeman verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas is nu in balbezit. Grabas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bosevski geeft de bal voor. Wierzchowski kopt de bal weg. Groblewski controleert de bal met de borst. Grabas onderschept slim de pass. Grabas schiet op doel. Maziarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 54%, KS Piekary Śląskie 46%.
Gregor Rybnik - KS Piekary Śląskie 0:2