Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modrzewiak 718 Borussia 09 Dortmund
442 Tactiek schalke
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Urla passt de bal in één keer door. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły passt de bal zonder na te denken. Thoniatis is nu in balbezit. Thoniatis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lino passt de bal zonder na te denken. Urla rent richting de bal. Urla geeft de bal voor. Thoniatis is nu in balbezit. Thoniatis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hřebíček rent richting de bal. Hřebíček geeft de bal voor. Vascu probeert de bal met de borst te controleren. Wempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wempe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Borussia 09 Dortmund 1:0

28e minuut.
Zeller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kryger komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły passt de bal zonder na te denken. Wempe is nu in balbezit. Wempe draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ... Hřebíček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Thoniatis passt de bal met de wreef. Maissen is nu in balbezit. Maissen met een sublieme pass. Wempe heeft problemen om de bal te vangen. Wempe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger is nu in balbezit. Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Moyaert met een harde bal richting middenveld. Santeladze kopt de bal weg. Seghers rent richting de bal. Seghers speelt de bal door. Lino met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Modrzewiak 718 - Borussia 09 Dortmund 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 48%, Borussia 09 Dortmund 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Modrzewiak 718 - Borussia 09 Dortmund 1:1

46e minuut.
Seghers onderschept slim de pass. Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seghers krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Santeladze met een sublieme pass. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino probeert naar een medespeler te passen. Kryger is nu in balbezit. Kryger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Borussia 09 Dortmund 1:2

84e minuut.
Bém passt de bal zonder na te denken. Claudel is nu in balbezit. Maissen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maissen krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Rosłoń geeft een lange en hoge pass. Lino kopt de bal weg. Seghers heeft problemen om de bal te vangen. Seghers haalt uit met een fantastische trap. Remeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 48%, Borussia 09 Dortmund 52%.
Modrzewiak 718 - Borussia 09 Dortmund 1:2