Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Piekary Śląskie Victoria Wałbrzych
Normal Tactiek A
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 56
very good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Grabas de bal. Brzytwa onderschept slim de pass. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Viertel rent richting de bal. Viertel draait met de bal, schiet en ... Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čabulis is nu in balbezit. Čabulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Victoria Wałbrzych 0:1

7e minuut.
Konijn speelt de bal door. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Zapolny speelt de bal door. Daar is Viertel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertel schiet op doel. Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mantzanidis passt de bal zonder na te denken. Zapolny is nu in balbezit. Zapolny speelt de bal door. Viertel rent richting de bal. Viertel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mantzanidis onderschept slim de pass. Mantzanidis probeert naar een medespeler te passen. Zapolny speelt de bal door. Čabulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabulis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alexanko met een harde bal richting middenveld. Čabulis kopt de bal weg. Zapolny speelt de bal door. Viertel is nu in balbezit. Viertel draait met de bal, schiet en ... Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zapolny onderschept slim de pass. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Čabulis rent richting de bal. Čabulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bosevski onderschept slim de pass. Tudorache rent richting de bal. Tudorache met een sublieme pass. Viertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertel haalt uit met een fantastische trap. Alexanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Viertel is nu in balbezit. Viertel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Victoria Wałbrzych 0:2

30e minuut.
Čabulis met een sublieme pass. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas geeft de bal voor. di Gênio bereikt de bal nog maar net als eerste. di Gênio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Victoria Wałbrzych 1:2

34e minuut.
Szumski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tudorache is nu in balbezit. Grabas begaat een overtreding. Grabas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Brzytwa passt de bal met de wreef. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Viertel is nu in balbezit. Viertel haalt uit met een fantastische trap. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Konijn geeft de bal voor. Klungelig pakt Viertel de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabulis onderschept slim de pass. Čabulis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Viertel de bal. Becleanu rent richting de bal. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Viertel rent richting de bal. Viertel draait met de bal, schiet en ... Alexanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Čabulis is nu in balbezit. Čabulis draait met de bal, schiet en ... Alexanko bokst de bal weg.

43e minuut.
Fuček met een sublieme pass. Szumski met een sublieme pass. Tudorache met een sublieme pass. Klungelig pakt Viertel de bal. Viertel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Victoria Wałbrzych 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 77%, Victoria Wałbrzych 23%.
KS Piekary Śląskie - Victoria Wałbrzych 1:3

48e minuut.
Herghelegiu met een sublieme pass. Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios geeft een lange en hoge pass. Gowin springt en kopt de bal. Babinský probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Zapolny de bal. Zapolny speelt de bal door. Čabulis rent richting de bal. Čabulis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Herghelegiu de bal onder controle te krijgen. Alexanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Grabas is nu in balbezit. Fuček is nu in balbezit. Grabas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuček raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brzytwa met een snel genomen vrije trap. Viertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hinteregger krijgt een gele kaart. Viertel raakt geblesseerd tijdens het duel. Viertel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Alexanko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa verovert de bal door een tackle van achteren. Brzytwa passt de bal zonder na te denken. Viertel is nu in balbezit. Viertel schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Viertel kopt de bal weg. Zapolny rent richting de bal. Zapolny passt de bal zonder na te denken. Čabulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabulis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mantzanidis rent richting de bal. Muża bereikt de bal nog maar net als eerste. Muża passt de bal met de wreef. Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios geeft een hoge lob. Babinský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Zapolny passt de bal met de wreef. Viertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn probeert naar een medespeler te passen. Viertel is nu in balbezit. Viertel haalt uit met een fantastische trap. Alexanko bokst de bal weg.

84e minuut.
Konijn passt de bal met de wreef. Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Viertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertel draait met de bal, schiet en ... Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Victoria Wałbrzych 1:4

86e minuut.
Mantzanidis onderschept slim de pass. Mantzanidis met een sublieme pass. Tudorache speelt de bal door. Viertel rent richting de bal. Viertel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Muża geeft de bal voor. Cios rent richting de bal. Cios geeft de bal voor. Gowin maakt een snoekduik en kopt de bal. Babinský probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 60%, Victoria Wałbrzych 40%.
KS Piekary Śląskie - Victoria Wałbrzych 1:4