Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Wałbrzych KS Piekary Śląskie
A Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Zapolny passt de bal met de wreef. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik speelt de bal door. Rejski is nu in balbezit. Rejski schiet op doel. Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Brzytwa probeert naar een medespeler te passen. Depcik rent richting de bal. Depcik probeert naar een medespeler te passen. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alexanko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Cios is nu in balbezit. Cios passt de bal zonder na te denken. Gowin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gowin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marynarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mantzanidis met een snelle inworp. Zapolny rent richting de bal. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Rejski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Zapolny met een sublieme pass. Rejski is nu in balbezit. Rejski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Cios de bal. Fuček is nu in balbezit. Fuček met een sublieme pass. Rejski is nu in balbezit. Becleanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS Piekary Śląskie 1:0

38e minuut.
Fuček verovert de bal door een tackle van achteren. Fuček probeert naar een medespeler te passen. Zapolny speelt de bal door. Daar is Rejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejski schiet op doel. Alexanko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 45%, KS Piekary Śląskie 55%.
Victoria Wałbrzych - KS Piekary Śląskie 1:0

61e minuut.
Skiba is nu in balbezit. Skiba geeft een hoge lob. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski schiet op doel. Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS Piekary Śląskie 2:0

64e minuut.
Mantzanidis rent richting de bal. Mantzanidis speelt de bal door. Daar is Zapolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapolny geeft de bal voor. Rejski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tudorache neemt vlug de vrije trap. Rejski is nu in balbezit. Becleanu rent richting de bal. Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejski draait met de bal, schiet en ... Alexanko bokst de bal weg. Klungelig pakt Przaśniewicz de bal. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS Piekary Śląskie 3:0

76e minuut.
Tudorache met een sublieme pass. Przaśniewicz rent richting de bal. Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Alexanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Fuček is nu in balbezit. Fuček probeert naar een medespeler te passen. Rejski rent richting de bal. Rejski haalt uit met een fantastische trap. Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - KS Piekary Śląskie 4:0

82e minuut.
Rejski passt de bal zonder na te denken. Fuček is nu in balbezit. Fuček passt de bal zonder na te denken. Depcik rent richting de bal. Depcik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 36%, KS Piekary Śląskie 64%.
Victoria Wałbrzych - KS Piekary Śląskie 4:0