Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ToRino Borussia 09 Dortmund
4 4 2 zwykle Tactiek schalke
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Paischer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rousselet de bal. Claudel is nu in balbezit. Rousselet verovert de bal door een tackle van achteren. Rousselet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lubáš kopt de bal weg. Daar is Kałamarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paischer met een sublieme pass. Pervak rent richting de bal. Pervak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lubáš rent richting de bal. Lubáš passt de bal met de wreef. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pervak haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Borussia 09 Dortmund 1:0

19e minuut.
Łażewski geeft een hoge lob. Peralta is nu in balbezit. Met opzet legt Pervak zijn tegenspeler op de grond. Pervak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Kałamarz probeert de bal met de borst te controleren. Philips rent richting de bal. Paischer met een sublieme pass. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Borussia 09 Dortmund 2:0

24e minuut.
Carvallo rent richting de bal. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches geeft een hoge lob. Daar is Rousselet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousselet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Łażewski de bal. Redaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sanches zijn tegenspeler op de grond. Sanches krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 46%, Borussia 09 Dortmund 54%.
KS ToRino - Borussia 09 Dortmund 2:0

59e minuut.
Łażewski is nu in balbezit. Łażewski geeft de bal voor. Philips kopt de bal weg. Rousselet heeft problemen om de bal te vangen. Rousselet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lino kopt de bal weg. Philips rent richting de bal. Philips probeert naar een medespeler te passen. Rousselet rent richting de bal. Rousselet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 48%, Borussia 09 Dortmund 52%.
KS ToRino - Borussia 09 Dortmund 2:0