Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund KS ToRino
schalke Tactiek 4 4 2 zwykle
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 44.9
adequate Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Zeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philips geeft een lange en hoge pass. Pervak rent richting de bal. Pervak haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS ToRino 0:1

19e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pervak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łażewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rousselet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Peralta probeert de bal aan de voet te houden. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peralta krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Philips is nu in balbezit. Philips geeft de bal voor. Vascu probeert de bal aan de voet te houden. Rousselet rent richting de bal. Rousselet draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lubáš geeft een hoge lob. Inworp. Philips met de inworp. Sanches geeft een hoge lob. Pervak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS ToRino 0:2

35e minuut.
Santeladze passt de bal met de wreef. Lino rent richting de bal. Lino geeft een lange en hoge pass. Seghers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Philips met een snelle inworp. Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een lange en hoge pass. Pervak rent richting de bal. Pervak schiet op doel. Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pervak de bal. Rousselet rent richting de bal. Pervak is nu in balbezit. Pervak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS ToRino 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 50%, KS ToRino 50%.
Borussia 09 Dortmund - KS ToRino 0:3

70e minuut.
Carvallo is nu in balbezit. Carvallo passt de bal zonder na te denken. Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS ToRino 1:3

86e minuut.
Philips passt de bal met de wreef. Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rousselet. Bakos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bakos kan niet meer verder spelen. Pratto komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zeller verovert de bal door een tackle van achteren. Zeller geeft de bal voor. Mazurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Santeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS ToRino 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 44%, KS ToRino 56%.
Borussia 09 Dortmund - KS ToRino 2:3