Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisła Modrzewiak 718
Sweep Tactiek 442
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 45.1
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


13e minuut.
Gassen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś passt de bal zonder na te denken. Wempe is nu in balbezit. Wempe draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kraps bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla begaat een overtreding. Urla krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Thoniatis geeft een hoge lob. Kraps probeert de bal aan de voet te houden. Wempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wempe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wempe rent richting de bal. Muchowiecki begaat een overtreding. Muchowiecki krijgt een gele kaart. Wempe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wempe krijgt zijn hoofd ertegen. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Remeš heeft problemen om de bal te vangen. Remeš probeert naar een medespeler te passen. Papi speelt de bal door. Wempe is nu in balbezit. Wempe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Thoniatis onderschept slim de pass. Thoniatis met een sublieme pass. Wempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły schiet op doel. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Thoniatis de bal. Mochnacz verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. Remeš rent richting de bal. Remeš passt de bal zonder na te denken. Thoniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoniatis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Podsiadły is nu in balbezit. Wempe rent richting de bal. Allemant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wempe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wempe kan niet meer verder spelen. Szalbierz komt het veld opgelopen. Podsiadły neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły draait met de bal, schiet en ... Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Modrzewiak 718 0:1

36e minuut.
Allemant kopt de bal weg. Remeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Remeš geeft een hoge lob. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Galisin heeft problemen om de bal te vangen. Remeš is nu in balbezit. Remeš passt de bal zonder na te denken. Szalbierz heeft problemen om de bal te vangen. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły passt de bal zonder na te denken. Mochnacz is nu in balbezit. Thoniatis verovert de bal door een tackle van achteren. Thoniatis schiet op doel. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzotto met de inworp. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoniatis onderschept slim de pass. Thoniatis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 70%, Modrzewiak 718 30%.
FC Wisła - Modrzewiak 718 0:1

55e minuut.
Ioniţă trapt de bal weg van het doel. Podsiadły kopt de bal weg. Mochnacz rent richting de bal. Szalbierz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ioniţă met een sublieme pass. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły met een sublieme pass. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoniatis onderschept slim de pass. Thoniatis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szalbierz de bal. Szalbierz schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Galisin passt de bal zonder na te denken. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu passt de bal in één keer door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Podsiadły speelt de bal door. Urla rent richting de bal. Met opzet legt Kraps zijn tegenspeler op de grond. Kraps krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Podsiadły met een sublieme pass. Rizzotto is nu in balbezit. Rizzotto passt de bal met de wreef. Thoniatis is nu in balbezit. Thoniatis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 61%, Modrzewiak 718 39%.
FC Wisła - Modrzewiak 718 0:1