Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Piekary Śląskie KS OKS
Normal Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 64.7
excellent Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler rent richting de bal. Przaśniewicz begaat een overtreding. Przaśniewicz krijgt een gele kaart. Wechsler raakt geblesseerd tijdens het duel. Białogłowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamski schiet op doel. Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Becleanu is nu in balbezit. Białogłowski onderschept slim de pass. Białogłowski geeft een hoge lob. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. Alexanko bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt di Gênio de bal. Wechsler rent richting de bal. Wechsler passt de bal zonder na te denken. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Alexanko bokst de bal weg.

11e minuut.
Antenor verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan rent richting de bal. Prăscan passt de bal in één keer door. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:1

13e minuut.
Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Adamski rent richting de bal. Adamski geeft de bal voor. Wechsler krijgt zijn hoofd ertegen. Alexanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Radeta kopt de bal weg. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Adamski rent richting de bal. Adamski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:2

33e minuut.
Cios passt de bal zonder na te denken. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan passt de bal met de wreef. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:3

39e minuut.
Inworp. Występski met de inworp. Szewczyk geeft een lange en hoge pass. Adamski krijgt zijn hoofd ertegen. Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:4

42e minuut.
Antenor geeft een hoge lob. Cios kopt de bal weg. Białogłowski speelt de bal door. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 63%, KS OKS 37%.
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:4

54e minuut.
Reiter onderschept slim de pass. Reiter passt de bal in één keer door. Prăscan speelt de bal door. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wechsler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szewczyk rent richting de bal. Białogłowski met een sublieme pass. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Alexanko bokst de bal weg. Klungelig pakt Cios de bal. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:5

78e minuut.
Występski verovert de bal door een tackle van achteren. Występski geeft een hoge lob. Adamski is nu in balbezit. Adamski draait met de bal, schiet en ... Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:6

81e minuut.
Alexanko met een sublieme pass. Białogłowski kopt de bal weg. Reiter heeft problemen om de bal te vangen. Grabas rent richting de bal. Grabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 58%, KS OKS 42%.
KS Piekary Śląskie - KS OKS 0:6