Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modrzewiak 718 KS ToRino
442 Tactiek 4 4 2 zwykle
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 44.9
matig Schieten matig
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Rizzotto is nu in balbezit. Rizzotto passt de bal met de wreef. Maissen is nu in balbezit. Maissen geeft een hoge lob. Thoniatis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - KS ToRino 1:0

14e minuut.
Mazurkiewicz onderschept slim de pass. Mazurkiewicz geeft een hoge lob. Derungs is nu in balbezit. Rousselet onderschept slim de pass. Rousselet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Modrzewiak 718 - KS ToRino 1:1

28e minuut.
Urla haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Coc trapt de bal weg van het doel. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły passt de bal zonder na te denken. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla geeft een hoge lob. Maissen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Philips kopt de bal weg. Daar is Rousselet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podsiadły probeert naar een medespeler te passen. Thoniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoniatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - KS ToRino 2:1

40e minuut.
Podsiadły passt de bal zonder na te denken. Maissen rent richting de bal. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maissen onderschept slim de pass. Maissen draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski bokst de bal weg. Thoniatis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - KS ToRino 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 51%, KS ToRino 49%.
Modrzewiak 718 - KS ToRino 3:1

60e minuut.
Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Paischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paischer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hřebíček met een sublieme pass. Klungelig pakt Derungs de bal. Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Paischer onderschept slim de pass. Paischer draait met de bal, schiet en ... Osvaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Hřebíček de bal. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski passt de bal in één keer door. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Podsiadły probeert naar een medespeler te passen. Thoniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoniatis onderschept slim de pass. Thoniatis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 48%, KS ToRino 52%.
Modrzewiak 718 - KS ToRino 3:1