Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ToRino Modrzewiak 718
4 4 2 zwykle Tactiek 442
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Adurowicz kopt de bal weg. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips passt de bal met de wreef. Rousselet rent richting de bal. Rousselet schiet op doel. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Paischer geeft de bal voor. Daar is Hřebíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pervak is nu in balbezit. Pervak draait met de bal, schiet en ... Moyaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Modrzewiak 718 1:0

5e minuut.
Maissen passt de bal met de wreef. Bilac speelt de bal door. Wempe is nu in balbezit. Wempe schiet op doel. Dąbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ToRino - Modrzewiak 718 1:1

10e minuut.
Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paischer geeft een hoge lob. Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Modrzewiak 718 2:1

17e minuut.
Paischer kopt de bal weg. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips speelt de bal door. Pervak rent richting de bal. Pervak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Paischer passt de bal zonder na te denken. Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Pervak is nu in balbezit. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet schiet op doel. Moyaert bokst de bal weg.

26e minuut.
Podsiadły passt de bal met de wreef. Maissen rent richting de bal. Daar is Maissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maissen geeft een lange en hoge pass. Wempe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pervak is nu in balbezit. Szalbierz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pervak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rousselet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Modrzewiak 718 3:1

31e minuut.
Papi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paischer geeft een lange en hoge pass. Pervak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Modrzewiak 718 4:1

34e minuut.
Bém met een sublieme pass. Klungelig pakt Podsiadły de bal. Podsiadły passt de bal in één keer door. Papi geeft een hoge lob. Wempe krijgt zijn hoofd ertegen. Dąbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maissen rent richting de bal. Maissen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Modrzewiak 718 4:2

37e minuut.
Daar is Bilac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łażewski met een sublieme pass. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rousselet de bal. Rousselet haalt uit met een fantastische trap. Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 45%, Modrzewiak 718 55%.
KS ToRino - Modrzewiak 718 4:2

56e minuut.
Podsiadły rent richting de bal. Paischer verovert de bal door een tackle van achteren. Paischer met een sublieme pass. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pervak draait met de bal, schiet en ... Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hřebíček geeft een hoge lob. Philips kopt de bal weg. Paischer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilac geeft een hoge lob. Wempe is nu in balbezit. Wempe schiet op doel. Dąbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Modrzewiak 718 4:3

64e minuut.
Bilac met een sublieme pass. Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maissen passt de bal in één keer door. Wempe rent richting de bal. Wempe schiet op doel. Dąbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Coc kopt de bal weg. Klungelig pakt Podsiadły de bal. Podsiadły probeert naar een medespeler te passen. Wempe is nu in balbezit. Wempe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dąbrowski met een harde bal richting middenveld. Łażewski rent richting de bal. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Pervak is nu in balbezit. Pervak haalt uit met een fantastische trap. Moyaert bokst de bal weg.

79e minuut.
Paischer rent richting de bal. Paischer passt de bal zonder na te denken. Philips probeert naar een medespeler te passen. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Papi geeft een lange en hoge pass. Philips probeert de bal met de borst te controleren. Philips probeert naar een medespeler te passen. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paischer rent richting de bal. Paischer passt de bal met de wreef. Pervak is nu in balbezit. Pervak schiet op doel. Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Paischer met een sublieme pass. Hřebíček is nu in balbezit. Pervak onderschept slim de pass. Pervak haalt uit met een fantastische trap. Moyaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Modrzewiak 718 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 39%, Modrzewiak 718 61%.
KS ToRino - Modrzewiak 718 5:3