Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund KS OKS
schalke Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
43 gemiddelde waardering 58.4
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski geeft een lange en hoge pass. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:1

9e minuut.
Antenor kopt de bal weg. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir bokst de bal weg. Klungelig pakt Wechsler de bal. Wechsler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:2

10e minuut.
Redaitis onderschept slim de pass. Białogłowski onderschept slim de pass. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Huenchuñir speelt de bal door. Prăscan rent richting de bal. Prăscan passt de bal met de wreef. Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:3

17e minuut.
Szewczyk passt de bal met de wreef. Antenor heeft problemen om de bal te vangen. Antenor passt de bal zonder na te denken. Adamski is nu in balbezit. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prăscan neemt de hoekschop. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamski geeft de bal voor. Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Claudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski onderschept slim de pass. Adamski schiet op doel. Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Adamski is nu in balbezit. Lubáš begaat een overtreding. Adamski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prăscan met een snel genomen vrije trap. Vascu kopt de bal weg. Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wechsler controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:4

21e minuut.
Szewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Szewczyk geeft de bal voor. Wechsler kopt de bal weg. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Adamski is nu in balbezit. Lubáš rent richting de bal. Adamski onderschept slim de pass. Adamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:5

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prăscan met een snelle inworp. Antenor geeft een lange en hoge pass. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:6

39e minuut.
Prăscan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peralta de bal onder controle te krijgen. Reiter kopt de bal weg. Adamski probeert de bal met de borst te controleren. Adamski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Występski is nu in balbezit. Występski passt de bal met de wreef. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Szewczyk probeert de bal aan de voet te houden. Seghers rent richting de bal. Szewczyk begaat een overtreding. Szewczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 70%, KS OKS 30%.
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:6

48e minuut.
Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter passt de bal zonder na te denken. Występski is nu in balbezit. Występski geeft de bal voor. Adamski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Reiter de bal. Reiter met een sublieme pass. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft de bal voor. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal. Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan passt de bal met de wreef. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Reiter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kałamarz met een sublieme pass. Redaitis rent richting de bal. Redaitis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Adamski speelt de bal door. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft de bal voor. Wechsler springt en kopt de bal. Huenchuñir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:7

75e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan met een sublieme pass. Adamski is nu in balbezit. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:8

83e minuut.
Huenchuñir trapt de bal weg van het doel. Białogłowski kopt de bal weg. Prăscan controleert de bal met de borst. Prăscan geeft de bal voor. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:9

86e minuut.
Reiter passt de bal in één keer door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Adamski rent richting de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:10

90e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft de bal voor. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 64%, KS OKS 36%.
Borussia 09 Dortmund - KS OKS 0:11