Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Wałbrzych Modrzewiak 718
A Tactiek 442
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 44.8
very good Schieten average
solid Passen good
formidable Verdedigen average


2e minuut.
Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel. Moyaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 1:0

7e minuut.
Baliţiu rent richting de bal. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny passt de bal met de wreef. Depcik is nu in balbezit. Depcik schiet op doel. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fuček met een sublieme pass. Derungs is nu in balbezit. Depcik begaat een overtreding. Derungs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Derungs kan niet meer verder spelen. Marucchi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache geeft een hoge lob. Depcik is nu in balbezit. Depcik draait met de bal, schiet en ... Moyaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 2:0

22e minuut.
Skiba is nu in balbezit. Tudorache geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baliţiu de bal. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Zapolny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Depcik is nu in balbezit. Depcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 3:0

32e minuut.
Podsiadły is nu in balbezit. Mantzanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mantzanidis met een sublieme pass. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Depcik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bilac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skiba rent richting de bal. Maissen verovert de bal door een tackle van achteren. Maissen geeft een lange en hoge pass. Wempe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mantzanidis probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remeš. Remeš krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tudorache passt de bal zonder na te denken. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu draait met de bal, schiet en ... Marucchi probeert de bal aan de voet te houden. Moyaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 35%, Modrzewiak 718 65%.
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 4:0

50e minuut.
Depcik rent richting de bal. Fuček is nu in balbezit. Marucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuček verovert de bal door een tackle van achteren. Fuček draait met de bal, schiet en ... Moyaert bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skiba zal de hoekschop nemen. Tudorache met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Moyaert trapt de bal weg. Mantzanidis kopt de bal weg. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Depcik de bal. Depcik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mantzanidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny geeft de bal voor. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 5:0

63e minuut.
Tudorache passt de bal zonder na te denken. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu passt de bal in één keer door. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hende met een sublieme pass. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuček met een sublieme pass. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ... Moyaert bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Baliţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zapolny met een sublieme pass. Baliţiu rent richting de bal. Papi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baliţiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Depcik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Moyaert probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Baliţiu de bal. Baliţiu draait met de bal, schiet en ... Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Marucchi geeft een lange en hoge pass. Grociak kopt de bal weg. Tudorache heeft problemen om de bal te vangen. Tudorache geeft een hoge lob. Baliţiu springt en kopt de bal. Moyaert bokst de bal weg. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 6:0

75e minuut.
Zapolny speelt de bal door. Klungelig pakt Baliţiu de bal. Baliţiu passt de bal zonder na te denken. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hřebíček is nu in balbezit. Hřebíček geeft een hoge lob. Zapolny kopt de bal weg. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu draait met de bal, schiet en ... Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Urla verovert de bal door een tackle van achteren. Urla met een sublieme pass. Podsiadły rent richting de bal. Hende is nu in balbezit. Hende geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Remeš de bal. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu met een sublieme pass. Zapolny speelt de bal door. Fuček met een sublieme pass. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Depcik is nu in balbezit. Depcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 28%, Modrzewiak 718 72%.
Victoria Wałbrzych - Modrzewiak 718 7:0