Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gregor Rybnik KS ToRino
T2 Tactiek 4 4 2 zwykle
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 44.6
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Domber is nu in balbezit. Domber met een sublieme pass. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS ToRino 1:0

17e minuut.
Inworp. Krentusz met een snelle inworp. Kaymakam rent richting de bal. Lichański onderschept slim de pass. Lichański geeft een hoge lob. Dąbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazurkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS ToRino 2:0

21e minuut.
Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz geeft de bal voor. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS ToRino 3:0

33e minuut.
Fafik is nu in balbezit. Paischer verovert de bal door een tackle van achteren. Paischer geeft de bal voor. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Korodowski onderschept slim de pass. Korodowski speelt de bal door. Domber met een sublieme pass. Daar is Gawryszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lichański is nu in balbezit. Lichański schiet op doel. Dąbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 47%, KS ToRino 53%.
Gregor Rybnik - KS ToRino 3:0

48e minuut.
Philips met een snelle inworp. Paischer speelt de bal door. Daar is Rousselet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousselet haalt uit met een fantastische trap. Kuciel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Doeltrap. Groblewski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Korodowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łażewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paischer geeft een lange en hoge pass. Kuciel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Dąbek komt het veld opgelopen. Bodzioch komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Krentusz passt de bal met de wreef. Domber met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Gawryszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Skrzetuski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gawryszewski de bal onder controle te krijgen. Domber rent richting de bal. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gawryszewski passt de bal zonder na te denken. Skrzetuski speelt de bal door. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - KS ToRino 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 48%, KS ToRino 52%.
Gregor Rybnik - KS ToRino 4:0