Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisła KS Piekary Śląskie
Sweep Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
di Gênio is nu in balbezit. Gassen is nu in balbezit. di Gênio onderschept slim de pass. di Gênio geeft een lange en hoge pass. Gowin krijgt zijn hoofd ertegen. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS Piekary Śląskie 0:1

5e minuut.
Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchowiecki. Gowin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grabas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Becleanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grabas de bal. Grabas passt de bal zonder na te denken. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS Piekary Śląskie 0:2

14e minuut.
Dubuś speelt de bal door. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Becleanu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cios rent richting de bal. Cios met een sublieme pass. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin draait met de bal, schiet en ... Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS Piekary Śląskie 0:3

22e minuut.
Gowin is nu in balbezit. Kraps rent richting de bal. Kraps passt de bal zonder na te denken. Grabas rent richting de bal. Grabas draait met de bal, schiet en ... Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Veldeman speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitek met de inworp. Galisin rent richting de bal. Galisin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Muża rent richting de bal. Muża speelt de bal door. Grabas probeert naar een medespeler te passen. Gowin rent richting de bal. Gowin draait met de bal, schiet en ... Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Allemant met een sublieme pass. Galisin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabas is nu in balbezit. Grabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas geeft een lange en hoge pass. Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Gowin rent richting de bal. Gowin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Kraps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gowin is nu in balbezit. Kraps begaat een overtreding. Kraps krijgt een gele kaart. Gowin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gowin kan niet meer verder spelen. Przaśniewicz komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kraps geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cios met de inworp. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 70%, KS Piekary Śląskie 30%.
FC Wisła - KS Piekary Śląskie 0:3

48e minuut.
Hinteregger geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grabas de bal onder controle te krijgen. Grabas passt de bal met de wreef. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przaśniewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Gassen is nu in balbezit. di Gênio onderschept slim de pass. di Gênio probeert naar een medespeler te passen. Przaśniewicz is nu in balbezit. Przaśniewicz draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki begaat een overtreding. Grabas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Becleanu met een snel genomen vrije trap. Przaśniewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Kraps onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabas rent richting de bal. Grabas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grabas heeft problemen om de bal te vangen. Grabas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muchowiecki de bal. Grabas rent richting de bal. Grabas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grabas is nu in balbezit. Mochnacz probeert naar een medespeler te passen. di Gênio rent richting de bal. di Gênio geeft de bal voor. Przaśniewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grabas rent richting de bal. Gassen onderschept slim de pass. Gassen met een sublieme pass. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przaśniewicz schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
di Gênio passt de bal zonder na te denken. Przaśniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Grabas is nu in balbezit. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przaśniewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 74%, KS Piekary Śląskie 26%.
FC Wisła - KS Piekary Śląskie 0:3