Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Piekary Śląskie FC Wisła
Normal Tactiek Sweep
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 34
formidable Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant onderschept slim de pass. Allemant geeft de bal voor. Rădulescu kan de bal niet met de borst controleren. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mochnacz is nu in balbezit. Grabas onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Gassen ... Strafschop! Gassen krijgt een gele kaart. Grabas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grabas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 1:0

13e minuut.
Leshchenko met een snelle inworp. Veldeman rent richting de bal. Veldeman geeft de bal voor. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bosevski met een sublieme pass. Veldeman rent richting de bal. Veldeman passt de bal in één keer door. Grabas is nu in balbezit. Grabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Veldeman rent richting de bal. Veldeman passt de bal in één keer door. Grabas is nu in balbezit. Grabas haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 2:0

27e minuut.
Sitek is nu in balbezit. Sitek geeft een lange en hoge pass. Bosevski kopt de bal weg. Veldeman is nu in balbezit. Veldeman draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grabas is nu in balbezit. Grabas haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 3:0

28e minuut.
Del Piero probeert naar een medespeler te passen. Rădulescu rent richting de bal. Veldeman onderschept slim de pass. Veldeman haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg.

36e minuut.
Becleanu rent richting de bal. Becleanu met een sublieme pass. Veldeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldeman haalt uit met een fantastische trap. Mochnacz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu geeft de bal voor. Daar is Mochnacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabas rent richting de bal. Grabas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Veldeman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mochnacz. Veldeman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. di Gênio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grabas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Becleanu met een sublieme pass. Leshchenko met een sublieme pass. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 31%, FC Wisła 69%.
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 4:0

48e minuut.
di Gênio is nu in balbezit. di Gênio geeft een lange en hoge pass. Leshchenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Gowin de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg.

49e minuut.
di Gênio geeft de bal voor. Grabas springt en kopt de bal. Daar is Mochnacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veldeman rent richting de bal. Veldeman schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 5:0

51e minuut.
Grabas passt de bal met de wreef. Leshchenko probeert naar een medespeler te passen. Becleanu rent richting de bal. Becleanu passt de bal zonder na te denken. Veldeman is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Becleanu rent richting de bal. Becleanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Veldeman de bal. Veldeman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Muchowiecki speelt de bal door. Gowin rent richting de bal. Dubuś maakt een afschuwelijke overtreding. Dubuś krijgt een gele kaart.

58e minuut.
di Gênio kopt de bal weg. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przaśniewicz geeft een hoge lob. Veldeman rent richting de bal. Veldeman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Bosevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rădulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaanson komt het veld opgelopen. Muchowiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Del Piero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mochnacz geeft de bal voor. Przaśniewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Grabas de bal. Jaanson is nu in balbezit. Jaanson draait met de bal, schiet en ... Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Muchowiecki rent richting de bal. Jaanson verovert de bal door een tackle van achteren. Jaanson probeert naar een medespeler te passen. Grabas rent richting de bal. Grabas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ioniţă probeert naar een medespeler te passen. Galisin kopt de bal weg. Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Ioniţă trapt de bal weg van het doel. Galisin kopt de bal weg. Jaanson rent richting de bal. Jaanson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko passt de bal zonder na te denken. Grabas is nu in balbezit. Grabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 26%, FC Wisła 74%.
KS Piekary Śląskie - FC Wisła 6:0