Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Wałbrzych Borussia 09 Dortmund
A Tactiek schalke
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.8 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir speelt de bal door. Brzytwa is nu in balbezit. Seghers onderschept slim de pass. Seghers schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Claudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudel geeft de bal voor. Inworp. Mantzanidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zapolny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Konijn is nu in balbezit. Kałamarz begaat een overtreding. Konijn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szumski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kukiełka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Brzytwa passt de bal in één keer door. Mantzanidis speelt de bal door. Zapolny met een sublieme pass. Čabulis is nu in balbezit. Čabulis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Konijn is nu in balbezit. Konijn passt de bal met de wreef. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Borussia 09 Dortmund 1:0

31e minuut.
Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubáš rent richting de bal. Čabulis onderschept slim de pass. Čabulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Borussia 09 Dortmund 2:0

34e minuut.
Szumski passt de bal zonder na te denken. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny passt de bal zonder na te denken. Čabulis rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zapolny passt de bal in één keer door. Claudel is nu in balbezit. Čabulis onderschept slim de pass. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lubáš geeft een lange en hoge pass. Grociak probeert naar een medespeler te passen. Zapolny speelt de bal door. Čabulis is nu in balbezit. Čabulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Claudel onderschept slim de pass. Zapolny rent richting de bal. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel. Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 29%, Borussia 09 Dortmund 71%.
Victoria Wałbrzych - Borussia 09 Dortmund 2:0

48e minuut.
Mantzanidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zapolny heeft problemen om de bal te vangen. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Borussia 09 Dortmund 3:0

53e minuut.
Zapolny rent richting de bal. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Lubáš controleert de bal met de borst. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Konijn is nu in balbezit. Konijn passt de bal in één keer door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - Borussia 09 Dortmund 4:0

57e minuut.
Grociak geeft een lange en hoge pass. Szumski geeft een lange en hoge pass. Peralta met een sublieme pass. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel. Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Zapolny passt de bal zonder na te denken. Čabulis rent richting de bal. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vascu met een snelle inworp. Rosłoń rent richting de bal. Zapolny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zapolny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 32%, Borussia 09 Dortmund 68%.
Victoria Wałbrzych - Borussia 09 Dortmund 4:0