Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund Victoria Wałbrzych
schalke Tactiek A
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal zonder na te denken. Vascu is nu in balbezit. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapolny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapolny speelt de bal door. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kukiełka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Hende met een sublieme pass. Zapolny is nu in balbezit. Zapolny passt de bal met de wreef. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mantzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzanidis geeft een hoge lob. Fuček is nu in balbezit. Fuček geeft een lange en hoge pass. Baliţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Huenchuñir bokst de bal weg.

28e minuut.
Lino heeft problemen om de bal te vangen. Zapolny onderschept slim de pass. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Victoria Wałbrzych 0:1

29e minuut.
Seghers speelt de bal door. Klungelig pakt Seghers de bal. Seghers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Fuček heeft problemen om de bal te vangen. Fuček passt de bal met de wreef. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rosłoń met de inworp. Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudorache krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 58%, Victoria Wałbrzych 42%.
Borussia 09 Dortmund - Victoria Wałbrzych 0:1

55e minuut.
Fuček passt de bal zonder na te denken. Hende is nu in balbezit. Hende passt de bal met de wreef. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Victoria Wałbrzych 0:2

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skiba zal de hoekschop nemen. Bakos is nu in balbezit. Bakos geeft de bal voor. Santeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeladze draait met de bal, schiet en ... Marynarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Peralta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skiba met de inworp. Fuček rent richting de bal. Fuček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Brzytwa speelt de bal door. Carvallo is nu in balbezit. Tudorache onderschept slim de pass. Fuček is nu in balbezit. Fuček geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Baliţiu passt de bal in één keer door. Fuček rent richting de bal. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Skiba verovert de bal door een tackle van achteren. Skiba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 73%, Victoria Wałbrzych 27%.
Borussia 09 Dortmund - Victoria Wałbrzych 0:2