Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS OKS Modrzewiak 718
4-4-2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
33 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 46.8
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Osvaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Antenor kopt de bal weg. Podsiadły probeert naar een medespeler te passen. Urla probeert naar een medespeler te passen. Maissen is nu in balbezit. Maissen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Papi bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski rent richting de bal. Występski geeft een hoge lob. Adamski springt en kopt de bal. Osvaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 1:0

11e minuut.
Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Derungs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler verovert de bal door een tackle van achteren. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 2:0

13e minuut.
Amsel verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel geeft een hoge lob. Hřebíček heeft problemen om de bal te vangen. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hřebíček met een harde bal richting middenveld. Występski kan de bal niet met de borst controleren. Urla met een sublieme pass. Wempe is nu in balbezit. Wempe draait met de bal, schiet en ... Schlosser bokst de bal weg.

18e minuut.
Reiter verovert de bal door een tackle van achteren. Reiter geeft een hoge lob. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 3:0

19e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Antenor met een sublieme pass. Występski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Osvaldo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 4:0

22e minuut.
Podsiadły speelt de bal door. Maissen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maissen speelt de bal door. Wempe rent richting de bal. Wempe haalt uit met een fantastische trap. Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urla geeft de bal voor. Wempe rent richting de bal. Wempe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wempe rent richting de bal. Wempe passt de bal zonder na te denken. Radeta rent richting de bal. Maissen verovert de bal door een tackle van achteren. Maissen haalt uit met een fantastische trap. Schlosser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Prăscan de bal. Prăscan met een sublieme pass. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler haalt uit met een fantastische trap. Osvaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 5:0

36e minuut.
Osvaldo speelt de bal door. Klungelig pakt Urla de bal. Występski rent richting de bal. Występski geeft de bal voor. Adamski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Osvaldo trapt de bal weg van het doel. Maissen kopt de bal weg. Antenor geeft een hoge lob. Adamski is nu in balbezit. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wechsler probeert naar een medespeler te passen. Hřebíček onderschept slim de pass. Adamski is nu in balbezit. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 6:0

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Osvaldo niet meer kan verder spelen. Moyaert komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Szewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Szewczyk geeft een lange en hoge pass. Adamski kopt de bal weg. Wechsler rent richting de bal. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prăscan met een snelle inworp. Reiter geeft de bal voor. Wechsler krijgt zijn hoofd ertegen. Moyaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 37%, Modrzewiak 718 63%.
KS OKS - Modrzewiak 718 7:0

47e minuut.
Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Remeš is nu in balbezit. Występski verovert de bal door een tackle van achteren. Występski passt de bal in één keer door. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Szewczyk met een sublieme pass. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adamski is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 8:0

60e minuut.
Występski passt de bal met de wreef. Bém speelt de bal door. Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Wempe rent richting de bal. Wempe draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 8:1

65e minuut.
Klungelig pakt Reiter de bal. Reiter passt de bal zonder na te denken. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Moyaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 9:1

70e minuut.
Radeta speelt de bal door. Adamski rent richting de bal. Adamski passt de bal met de wreef. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Moyaert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 10:1

71e minuut.
Urla passt de bal in één keer door. Daar is Wechsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechsler passt de bal in één keer door. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski schiet op doel. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moyaert speelt de bal door. Radeta is nu in balbezit. Radeta probeert naar een medespeler te passen. Adamski is nu in balbezit. Adamski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Występski is nu in balbezit. Papi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Występski raakt geblesseerd tijdens het duel. Prăscan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adamski krijgt zijn hoofd ertegen. Moyaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 11:1

76e minuut.
Adamski geeft een hoge lob. Daar is Remeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechsler rent richting de bal. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 12:1

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schlosser met een harde bal richting middenveld. Prăscan met een sublieme pass. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ... Paal! Derungs heeft problemen om de bal te vangen. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 13:1

84e minuut.
Daar is Podsiadły, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski geeft een hoge lob. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 14:1

86e minuut.
Daar is Reiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białogłowski met een sublieme pass. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. Moyaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - Modrzewiak 718 15:1

89e minuut.
Białogłowski geeft de bal voor. Papi rent richting de bal. Wechsler probeert naar een medespeler te passen. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 32%, Modrzewiak 718 68%.
KS OKS - Modrzewiak 718 15:1