Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ToRino KS Piekary Śląskie
4 4 2 zwykle Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


12e minuut.
Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačko verovert de bal door een tackle van achteren. Bačko probeert naar een medespeler te passen. di Gênio rent richting de bal. di Gênio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sanches zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paischer rent richting de bal. Paischer passt de bal in één keer door. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rousselet rent richting de bal. Rousselet passt de bal met de wreef. Herghelegiu probeert de bal aan de voet te houden. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pervak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS Piekary Śląskie 1:0

39e minuut.
di Gênio kopt de bal weg. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Grabas is nu in balbezit. Grabas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ToRino - KS Piekary Śląskie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 57%, KS Piekary Śląskie 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS ToRino - KS Piekary Śląskie 1:1

48e minuut.
Muża heeft problemen om de bal te vangen. Paischer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łażewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabas rent richting de bal. Grabas schiet op doel. Dąbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger geeft een hoge lob. Kaymakam heeft problemen om de bal te vangen. Gowin rent richting de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios geeft een lange en hoge pass. Becleanu speelt de bal door. Daar is Gowin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gowin draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Cios probeert naar een medespeler te passen. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačko is nu in balbezit. Gowin onderschept slim de pass. Gowin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Philips met de inworp. Paischer rent richting de bal. Paischer geeft de bal voor. Pervak is nu in balbezit. Pervak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS Piekary Śląskie 2:1

61e minuut.
Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hinteregger de bal. Pervak rent richting de bal. Pervak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gowin passt de bal in één keer door. Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios passt de bal met de wreef. Gowin rent richting de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Dąbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Becleanu kopt de bal weg. Coc kan de bal niet met de borst controleren. di Gênio speelt de bal door. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ToRino - KS Piekary Śląskie 2:2

84e minuut.
Becleanu is nu in balbezit. Becleanu geeft een hoge lob. Gowin rent richting de bal. Gowin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS Piekary Śląskie 2:3

85e minuut.
Coc geeft de bal voor. Rousselet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herghelegiu. Herghelegiu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Łażewski passt de bal met de wreef. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinteregger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 53%, KS Piekary Śląskie 47%.
KS ToRino - KS Piekary Śląskie 2:3