Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gregor Rybnik FC Wisła
T2 Tactiek Sweep
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 34.1
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Skrzetuski met een sublieme pass. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchowiecki. Muchowiecki krijgt een gele kaart. Gawryszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Domber neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - FC Wisła 1:0

3e minuut.
Domber speelt de bal door. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny met een sublieme pass. Klungelig pakt Gawryszewski de bal. Gawryszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski passt de bal in één keer door. Daar is Skrzetuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzetuski geeft de bal voor. Zarzeczny springt en kopt de bal. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sitek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krentusz met een snelle inworp. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Muchowiecki is nu in balbezit. Skrzetuski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzetuski passt de bal met de wreef. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ... Ioniţă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - FC Wisła 2:0

20e minuut.
Mochnacz geeft een hoge lob. Inworp. Domber met een snelle inworp. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski schiet op doel. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - FC Wisła 3:0

21e minuut.
Kraps met een sublieme pass. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny kan de bal niet met de borst controleren. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krentusz met een snelle inworp. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Allemant heeft problemen om de bal te vangen. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Domber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski passt de bal zonder na te denken. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Carmignani onderschept slim de pass. Carmignani met een sublieme pass. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Gawryszewski rent richting de bal. Mochnacz onderschept slim de pass. Mochnacz probeert naar een medespeler te passen. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Skrzetuski de bal. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski met een sublieme pass. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Daar is Galisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzetuski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawryszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryszewski schiet op doel. Mochnacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 20%, FC Wisła 80%.
Gregor Rybnik - FC Wisła 3:0

54e minuut.
Mochnacz geeft een hoge lob. Inworp. Domber met de inworp. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski kan de bal niet met de borst controleren. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Skrzetuski met een sublieme pass. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny passt de bal met de wreef. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski schiet op doel. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamieniec komt het veld opgelopen. Mroziak komt het veld opgelopen. Lichański komt het veld opgelopen. Krentusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Carmignani met een sublieme pass. Daar is Kamieniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniec speelt de bal door. Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Lichański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - FC Wisła 4:0

65e minuut.
Carmignani kopt de bal weg. Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski passt de bal in één keer door. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Gawryszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemant rent richting de bal. Gawryszewski onderschept slim de pass. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Carmignani kopt de bal weg. Skrzetuski heeft problemen om de bal te vangen. Skrzetuski passt de bal zonder na te denken. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski passt de bal in één keer door. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ... Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - FC Wisła 5:0

73e minuut.
Daar is Lichański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski passt de bal zonder na te denken. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lichański rent richting de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mochnacz trapt de bal weg. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gawryszewski de bal. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg.

85e minuut.
Ioniţă probeert naar een medespeler te passen. Carmignani kopt de bal weg. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski passt de bal in één keer door. Lichański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - FC Wisła 6:0

89e minuut.
Daar is Allemant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryszewski met een sublieme pass. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Skrzetuski geeft een hoge lob. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 20%, FC Wisła 80%.
Gregor Rybnik - FC Wisła 6:0