Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisła Gregor Rybnik
Sweep Tactiek T2
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Muchowiecki passt de bal met de wreef. Domber is nu in balbezit. Domber passt de bal met de wreef. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Allemant geeft de bal voor. Inworp. Krentusz met de inworp. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny passt de bal in één keer door. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Strojek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fafik onderschept slim de pass. Carmignani is nu in balbezit. Carmignani passt de bal met de wreef. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Krentusz met een snelle inworp. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny geeft de bal voor. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Krentusz rent richting de bal. Krentusz passt de bal met de wreef. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:1

29e minuut.
Allemant rent richting de bal. Zarzeczny onderschept slim de pass. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski schiet op doel. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:2

30e minuut.
Zarzeczny onderschept slim de pass. Zarzeczny speelt de bal door. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski heeft problemen om de bal te vangen. Gawryszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carmignani heeft problemen om de bal te vangen. Carmignani speelt de bal door. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mochnacz de bal onder controle te krijgen. Paal!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krentusz zal de hoekschop nemen. Ioniţă probeert naar een medespeler te passen. Carmignani speelt de bal door. Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Carmignani passt de bal in één keer door. Gawryszewski is nu in balbezit. Mochnacz rent richting de bal. Gawryszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ioniţă probeert naar een medespeler te passen. Carmignani met een sublieme pass. Gawryszewski kan de bal niet met de borst controleren. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:3

45e minuut.
Zarzeczny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lichański komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 81%, Gregor Rybnik 19%.
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:3

55e minuut.
Krentusz met de inworp. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani geeft een hoge lob. Gawryszewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ioniţă trapt de bal weg van het doel. Carmignani kopt de bal weg. Krentusz met een sublieme pass. Lichański rent richting de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krentusz met de inworp. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mochnacz probeert de bal met de borst te controleren. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:4

60e minuut.
Domber verovert de bal door een tackle van achteren. Domber geeft de bal voor. Daar is Mochnacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Wierzchowski komt het veld opgelopen. Mroziak komt het veld opgelopen. Ioniţă trapt de bal weg. Carmignani kopt de bal weg. Klungelig pakt Mochnacz de bal. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă bokst de bal weg.

62e minuut.
Allemant geeft de bal voor. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek probeert naar een medespeler te passen. Lichański is nu in balbezit. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ioniţă trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Galisin de bal. Carmignani probeert naar een medespeler te passen. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mochnacz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mroziak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lichański springt en kopt de bal. Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:5

73e minuut.
Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Lichański haalt uit met een fantastische trap. Mochnacz probeert de bal met de borst te controleren. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ioniţă trapt de bal weg. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg.

78e minuut.
Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski geeft een lange en hoge pass. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański draait met de bal, schiet en ... Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:6

81e minuut.
Doeltrap. Ioniţă trapt de bal weg. Mroziak kopt de bal weg. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen verovert de bal door een tackle van achteren. Carmignani verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski speelt de bal door. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawryszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski schiet op doel. Mochnacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:7

89e minuut.
Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz passt de bal in één keer door. Wierzchowski rent richting de bal. Wierzchowski geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lichański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 84%, Gregor Rybnik 16%.
FC Wisła - Gregor Rybnik 0:8