Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund Gregor Rybnik
schalke Tactiek T2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Dębek onderschept slim de pass. Carmignani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lubáš de bal. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Carmignani kopt de bal weg. Skrzetuski rent richting de bal. Lino maakt een afschuwelijke overtreding. Lino krijgt een gele kaart. Skrzetuski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmignani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zarzeczny maakt een snoekduik en kopt de bal. Huenchuñir bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Redaitis de bal. Carmignani rent richting de bal. Carmignani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Domber is nu in balbezit. Domber passt de bal zonder na te denken. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski schiet op doel. Huenchuñir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Gregor Rybnik 0:1

39e minuut.
Zarzeczny kopt de bal weg. Lino probeert de bal aan de voet te houden. Carmignani speelt de bal door. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 77%, Gregor Rybnik 23%.
Borussia 09 Dortmund - Gregor Rybnik 0:1

58e minuut.
Bakos trapt de bal weg. Redaitis kopt de bal weg. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghers onderschept slim de pass. Seghers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gawryszewski stond buitenspel. Mroziak komt het veld opgelopen. Kamieniec komt het veld opgelopen. Lichański komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Carvallo geeft de bal voor. Rosłoń kopt de bal weg. Seghers rent richting de bal. Redaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Redaitis draait met de bal, schiet en ... Kuciel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fafik is nu in balbezit. Seghers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fafik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fafik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kamieniec probeert de bal met de borst te controleren. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Gregor Rybnik 0:2

81e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Vascu geeft de bal voor. Daar is Fafik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń geeft een hoge lob. Kuciel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 68%, Gregor Rybnik 32%.
Borussia 09 Dortmund - Gregor Rybnik 0:2