Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gregor Rybnik Borussia 09 Dortmund
T2 Tactiek schalke
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 45.2
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Carvallo geeft een lange en hoge pass. Rosłoń kopt de bal weg. Fafik probeert de bal aan de voet te houden. Santeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeladze schiet op doel. Kuciel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Lubáš geeft een lange en hoge pass. Korodowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seghers. Seghers krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zarzeczny is nu in balbezit. Skrzetuski rent richting de bal. Zarzeczny is nu in balbezit. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Peralta trapt de bal weg. Carmignani kopt de bal weg. Skrzetuski speelt de bal door. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Korodowski speelt de bal door. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski met een sublieme pass. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lino probeert de bal aan de voet te houden. Carmignani rent richting de bal. Carmignani speelt de bal door. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir bokst de bal weg.

29e minuut.
Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski passt de bal met de wreef. Carmignani met een sublieme pass. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Huenchuñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchuñir geeft een hoge lob. Inworp. Domber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawryszewski geeft een lange en hoge pass. Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Borussia 09 Dortmund 1:0

37e minuut.
Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski met een sublieme pass. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fafik rent richting de bal. Fafik passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Lubáš de bal onder controle te krijgen. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Borussia 09 Dortmund 2:0

41e minuut.
Klungelig pakt Kałamarz de bal. Kałamarz geeft de bal voor. Dębek rent richting de bal. Santeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 41%, Borussia 09 Dortmund 59%.
Gregor Rybnik - Borussia 09 Dortmund 2:0

49e minuut.
Daar is Skrzetuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzetuski met een sublieme pass. Domber bereikt de bal nog maar net als eerste. Domber geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Krentusz met een sublieme pass. Daar is Skrzetuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamieniec komt het veld opgelopen. Lichański komt het veld opgelopen. Bodzioch komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Krentusz verovert de bal door een tackle van achteren. Krentusz geeft een hoge lob. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Borussia 09 Dortmund 3:0

72e minuut.
Kałamarz speelt de bal door. Carvallo rent richting de bal. Carvallo met een sublieme pass. Santeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeladze geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lubáš geeft een hoge lob. Inworp. Kamieniec met een snelle inworp. Carmignani geeft de bal voor. Lichański maakt een snoekduik en kopt de bal. Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kałamarz rent richting de bal. Skrzetuski onderschept slim de pass. Skrzetuski probeert naar een medespeler te passen. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fafik is nu in balbezit. Fafik passt de bal met de wreef. Bakos is nu in balbezit. Gawryszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vascu speelt de bal door. Bakos kan de bal niet met de borst controleren. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Bakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 32%, Borussia 09 Dortmund 68%.
Gregor Rybnik - Borussia 09 Dortmund 3:0