Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modrzewiak 718 KS Piekary Śląskie
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Podsiadły geeft een hoge lob. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla passt de bal zonder na te denken. Wempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wempe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Herghelegiu rent richting de bal. Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maissen met een sublieme pass. Wempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wempe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - KS Piekary Śląskie 1:0

29e minuut.
Maissen kopt de bal weg. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz geeft de bal voor. Wempe is nu in balbezit. Wempe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Remeš geeft de bal voor. Wempe kopt de bal weg. Veldeman probeert de bal aan de voet te houden. Maissen is nu in balbezit. Maissen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bosevski kopt de bal weg. Muża met een sublieme pass. Cios probeert naar een medespeler te passen. Gowin heeft problemen om de bal te vangen. Gowin schiet op doel. Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Urla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gowin de bal. Gowin draait met de bal, schiet en ... Moyaert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 51%, KS Piekary Śląskie 49%.
Modrzewiak 718 - KS Piekary Śląskie 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Muża de bal. Muża passt de bal in één keer door. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel. Remeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Remeš speelt de bal door. Veldeman speelt de bal door. Gowin is nu in balbezit. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Moyaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Modrzewiak 718 - KS Piekary Śląskie 1:1

59e minuut.
Cios verovert de bal door een tackle van achteren. Cios probeert naar een medespeler te passen. Grabas rent richting de bal. Gowin rent richting de bal. Gowin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Cios de bal. Bém speelt de bal door. Podsiadły is nu in balbezit. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas schiet op doel. Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Muża speelt de bal door. Cios rent richting de bal. Cios probeert naar een medespeler te passen. Grabas rent richting de bal. Grabas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - KS Piekary Śląskie 1:2

86e minuut.
Papi passt de bal in één keer door. Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios geeft een hoge lob. Gowin maakt een snoekduik en kopt de bal. Moyaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - KS Piekary Śląskie 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 64%, KS Piekary Śląskie 36%.
Modrzewiak 718 - KS Piekary Śląskie 1:3