Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Piekary Śląskie Modrzewiak 718
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Becleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gowin de bal. Gowin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hřebíček de bal onder controle te krijgen. Moyaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Modrzewiak 718 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Wempe de bal. Grabas onderschept slim de pass. Grabas probeert naar een medespeler te passen. Gowin rent richting de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moyaert trapt de bal weg. Grabas kopt de bal weg. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Cios de bal. Cios met een sublieme pass. Grabas is nu in balbezit. Grabas haalt uit met een fantastische trap. Moyaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Grabas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cios de bal. Cios speelt de bal door. Gowin rent richting de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Muża is nu in balbezit. Maissen rent richting de bal. Maissen speelt de bal door. Wempe rent richting de bal. Wempe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Derungs onderschept slim de pass. Derungs geeft de bal voor. Herghelegiu probeert de bal met de borst te controleren. Wempe is nu in balbezit. Wempe schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Urla geeft een lange en hoge pass. Maissen kopt de bal weg. Daar is Bilac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilac geeft een lange en hoge pass. Wempe krijgt zijn hoofd ertegen. Alexanko bokst de bal weg.

43e minuut.
Remeš verovert de bal door een tackle van achteren. Remeš passt de bal met de wreef. Maissen rent richting de bal. Maissen schiet op doel. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Piekary Śląskie - Modrzewiak 718 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 39%, Modrzewiak 718 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Piekary Śląskie - Modrzewiak 718 1:1

48e minuut.
Muża probeert naar een medespeler te passen. Grabas rent richting de bal. Grabas passt de bal zonder na te denken. Gowin rent richting de bal. Gowin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Urla probeert naar een medespeler te passen. Wempe rent richting de bal. Wempe geeft een hoge lob. Maissen is nu in balbezit. Maissen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Alexanko met een harde bal richting middenveld. Grabas kopt de bal weg. Klungelig pakt Gowin de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Urla is nu in balbezit. Urla speelt de bal door. Daar is Maissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maissen schiet op doel. Wempe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Bém bereikt de bal nog maar net als eerste. Bém geeft een lange en hoge pass. Wempe maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Alexanko speelt de bal door. Cios met een sublieme pass. Klungelig pakt Gowin de bal. Gowin haalt uit met een fantastische trap. Hřebíček probeert de bal aan de voet te houden. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gowin probeert naar een medespeler te passen. Cios is nu in balbezit. Cios probeert naar een medespeler te passen. Grabas is nu in balbezit. Grabas schiet op doel. Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Doeltrap. Alexanko trapt de bal weg van het doel. Gowin kopt de bal weg. Grabas heeft problemen om de bal te vangen. Grabas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hinteregger trapt de bal weg van het doel. Remeš speelt de bal door. Bilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hřebíček geeft een hoge lob. Veldeman geeft de bal voor. Cios kopt de bal weg. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Urla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Maissen rent richting de bal. Maissen haalt uit met een fantastische trap. Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piekary Śląskie - Modrzewiak 718 1:2

85e minuut.
Derungs geeft een hoge lob. Hinteregger met een sublieme pass. Hřebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios verovert de bal door een tackle van achteren. Cios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Derungs de bal. Gowin rent richting de bal. Gowin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Piekary Śląskie - Modrzewiak 718 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piekary Śląskie 49%, Modrzewiak 718 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Piekary Śląskie - Modrzewiak 718 2:2