Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ToRino KS OKS
4 4 2 zwykle Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 64.2
goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Reiter is nu in balbezit. Reiter passt de bal met de wreef. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk geeft de bal voor. Adamski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Wechsler heeft problemen om de bal te vangen. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dąbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Występski rent richting de bal. Występski geeft de bal voor. Adamski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 0:1

21e minuut.
Mazurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Adamski rent richting de bal. Met opzet legt Mazurkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Mazurkiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Kaymakam kopt de bal weg. Paischer heeft problemen om de bal te vangen. Białogłowski speelt de bal door. Klungelig pakt Wechsler de bal. Wechsler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski speelt de bal door. Adamski is nu in balbezit. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel. Dąbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Białogłowski rent richting de bal. Adamski is nu in balbezit. Adamski speelt de bal door. Klungelig pakt Wechsler de bal. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 0:2

32e minuut.
Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Wechsler rent richting de bal. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. Dąbrowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 0:3

34e minuut.
Antenor verovert de bal door een tackle van achteren. Antenor geeft een lange en hoge pass. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaymakam rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 0:4

39e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Philips begaat een overtreding. Prăscan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Philips probeert naar een medespeler te passen. Prăscan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wechsler springt en kopt de bal. Dąbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Paischer is nu in balbezit. Paischer passt de bal zonder na te denken. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet draait met de bal, schiet en ... Schlosser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 1:4

42e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Występski rent richting de bal. Występski passt de bal met de wreef. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel. Dąbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Radeta rent richting de bal. Radeta geeft een hoge lob. Adamski kopt de bal weg. Daar is Wechsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechsler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 58%, KS OKS 42%.
KS ToRino - KS OKS 1:4

46e minuut.
Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski speelt de bal door. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler haalt uit met een fantastische trap. Dąbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Coc geeft de bal voor. Daar is Pervak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pervak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Białogłowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wechsler de bal. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 1:5

51e minuut.
Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk geeft de bal voor. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Dąbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 1:6

55e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Białogłowski de bal onder controle te krijgen. Występski speelt de bal door. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Łażewski kopt de bal weg. Buitenspel voor Pervak. Goede buitenspelval van de verdediging. Amsel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kaymakam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reiter rent richting de bal. Reiter geeft een lange en hoge pass. Dąbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 1:7

63e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Wechsler is nu in balbezit. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. Dąbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 1:8

64e minuut.
Coc rent richting de bal. Coc geeft de bal voor. Reiter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wechsler passt de bal met de wreef. Prăscan rent richting de bal. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dąbrowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Łażewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 1:9

71e minuut.
Antenor rent richting de bal. Antenor speelt de bal door. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler haalt uit met een fantastische trap. Dąbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Adamski rent richting de bal. Adamski schiet op doel. Dąbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 1:10

74e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Wechsler heeft problemen om de bal te vangen. Wechsler passt de bal zonder na te denken. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Występski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łażewski met een sublieme pass. Pervak is nu in balbezit. Pervak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 2:10

76e minuut.
Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski speelt de bal door. Klungelig pakt Wechsler de bal. Wechsler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 2:11

83e minuut.
Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - KS OKS 2:12

86e minuut.
Coc speelt de bal door. Daar is Łażewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski geeft een hoge lob. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 63%, KS OKS 37%.
KS ToRino - KS OKS 2:12