Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS OKS KS ToRino
4-4-2 Tactiek 4 4 2 zwykle
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 45.6
formidable Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Paischer onderschept slim de pass. Paischer met een sublieme pass. Łażewski met een sublieme pass. Pervak is nu in balbezit. Pervak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sanches speelt de bal door. Białogłowski controleert de bal met de borst. Białogłowski speelt de bal door. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adamski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - KS ToRino 1:0

12e minuut.
Coc trapt de bal weg van het doel. Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk geeft de bal voor. Wechsler probeert de bal met de borst te controleren. Wechsler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Philips speelt de bal door. Rousselet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reiter. Reiter krijgt een gele kaart. Rousselet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paischer komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Występski probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - KS ToRino 2:0

31e minuut.
Paischer rent richting de bal. Paischer speelt de bal door. Łażewski speelt de bal door. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pervak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Białogłowski passt de bal in één keer door. Występski rent richting de bal. Występski passt de bal met de wreef. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szewczyk geeft een hoge lob. Adamski kopt de bal weg. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel. Dąbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - KS ToRino 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 40%, KS ToRino 60%.
KS OKS - KS ToRino 3:0

53e minuut.
Coc passt de bal in één keer door. Daar is Rousselet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pervak is nu in balbezit. Pervak haalt uit met een fantastische trap. Schlosser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - KS ToRino 3:1

55e minuut.
Coc met de inworp. Łażewski speelt de bal door. Pervak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pervak schiet op doel. Schlosser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - KS ToRino 3:2

60e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft de bal voor. Mazurkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Występski probeert naar een medespeler te passen. Prăscan rent richting de bal. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Reiter onderschept slim de pass. Reiter passt de bal in één keer door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een hoge lob. Wechsler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - KS ToRino 4:2

71e minuut.
Występski met een sublieme pass. Białogłowski speelt de bal door. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een hoge lob. Wechsler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz speelt de bal door. Amsel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski schiet op doel. Dąbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Szewczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szewczyk speelt de bal door. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski geeft een lange en hoge pass. Adamski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - KS ToRino 5:2

86e minuut.
Białogłowski met een sublieme pass. Występski speelt de bal door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft de bal voor. Wechsler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 35%, KS ToRino 65%.
KS OKS - KS ToRino 5:2