Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Wałbrzych FC Wisła
A Tactiek Sweep
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 34
outstanding Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Tudorache is nu in balbezit. Tudorache geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Galisin de bal onder controle te krijgen. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Mantzanidis geeft een lange en hoge pass. Konijn rent richting de bal. Allemant verovert de bal door een tackle van achteren. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Brzytwa probeert naar een medespeler te passen. Konijn is nu in balbezit. Konijn geeft een hoge lob. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Zapolny is nu in balbezit. Zapolny passt de bal in één keer door. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Ioniţă bokst de bal weg.

14e minuut.
Zapolny geeft een lange en hoge pass. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 1:0

16e minuut.
Muchowiecki passt de bal met de wreef. Konijn probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 2:0

18e minuut.
Zapolny met een sublieme pass. Konijn rent richting de bal. Konijn met een sublieme pass. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 3:0

20e minuut.
Klungelig pakt Tudorache de bal. Tudorache met een sublieme pass. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 4:0

23e minuut.
Konijn onderschept slim de pass. Konijn probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 5:0

26e minuut.
Brzytwa speelt de bal door. Konijn speelt de bal door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka schiet op doel. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 6:0

28e minuut.
Muchowiecki rent richting de bal. Galisin is nu in balbezit. Galisin speelt de bal door. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu schiet op doel. Marynarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchowiecki. Muchowiecki krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Allemant kopt de bal weg. Zapolny rent richting de bal. Baliţiu met een sublieme pass. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka schiet op doel. Ioniţă bokst de bal weg.

32e minuut.
Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal met de wreef. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 7:0

36e minuut.
Brzytwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzytwa geeft een hoge lob. Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ioniţă trapt de bal weg. Gassen kan de bal niet met de borst controleren. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Brzytwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzytwa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mochnacz de bal. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 8:0

44e minuut.
Tudorache passt de bal in één keer door. Konijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baliţiu de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 19%, FC Wisła 81%.
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 8:0

46e minuut.
Kraps speelt de bal door. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baliţiu de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tudorache is nu in balbezit. Tudorache passt de bal in één keer door. Zapolny speelt de bal door. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Ioniţă trapt de bal weg van het doel. Konijn kopt de bal weg. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba onderschept slim de pass. Skiba passt de bal in één keer door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Muchowiecki rent richting de bal. Zapolny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka schiet op doel. Ioniţă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 9:0

55e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Mochnacz rent richting de bal. Baliţiu onderschept slim de pass. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 10:0

61e minuut.
Del Piero rent richting de bal. Fuček onderschept slim de pass. Fuček speelt de bal door. Galisin is nu in balbezit. Galisin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zapolny rent richting de bal. Zapolny speelt de bal door. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 11:0

64e minuut.
Zapolny kopt de bal weg. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel. Allemant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 12:0

68e minuut.
Konijn rent richting de bal. Konijn speelt de bal door. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Brzytwa passt de bal zonder na te denken. Konijn rent richting de bal. Konijn passt de bal met de wreef. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka schiet op doel. Ioniţă bokst de bal weg. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 13:0

73e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu schiet op doel. Ioniţă bokst de bal weg.

74e minuut.
Mochnacz geeft de bal voor. Fuček met een sublieme pass. Klungelig pakt Muchowiecki de bal. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ioniţă trapt de bal weg van het doel. Mantzanidis kopt de bal weg. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Konijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn passt de bal in één keer door. Zapolny met een sublieme pass. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zapolny met een sublieme pass. Konijn is nu in balbezit. Konijn geeft de bal voor. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 23%, FC Wisła 77%.
Victoria Wałbrzych - FC Wisła 13:0