Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund KS Piekary Śląskie
schalke Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 55.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Becleanu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosłoń met de inworp. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Carvallo is nu in balbezit. Carvallo geeft een hoge lob. Seghers is nu in balbezit. Seghers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bosevski speelt de bal door. di Gênio bereikt de bal nog maar net als eerste. di Gênio probeert naar een medespeler te passen. Gowin rent richting de bal. Gowin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vascu geeft de bal voor. Inworp. di Gênio met de inworp. Grabas rent richting de bal. Grabas draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir bokst de bal weg.

25e minuut.
Becleanu speelt de bal door. Cios is nu in balbezit. Cios met een sublieme pass. Klungelig pakt Grabas de bal. Grabas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Veldeman geeft de bal voor. Bakos geeft de bal voor. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santeladze is nu in balbezit. Santeladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bakos passt de bal in één keer door. Kałamarz met een sublieme pass. Lino probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Santeladze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Lino rent richting de bal. Lino probeert naar een medespeler te passen. Santeladze rent richting de bal. Santeladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS Piekary Śląskie 1:0

38e minuut.
Muża probeert naar een medespeler te passen. Cios is nu in balbezit. Carvallo met een sublieme pass. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lino is nu in balbezit. Gowin verovert de bal door een tackle van achteren. Kałamarz is nu in balbezit. Gowin verovert de bal door een tackle van achteren. Gowin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Huenchuñir met een sublieme pass. Muża heeft problemen om de bal te vangen. Muża speelt de bal door. Gowin is nu in balbezit. Gowin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Inworp. Carvallo met de inworp. Kałamarz geeft een hoge lob. Santeladze is nu in balbezit. Santeladze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 55%, KS Piekary Śląskie 45%.
Borussia 09 Dortmund - KS Piekary Śląskie 1:0

48e minuut.
Gowin rent richting de bal. Lubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin onderschept slim de pass. Gowin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia 09 Dortmund - KS Piekary Śląskie 1:1

50e minuut.
Huenchuñir probeert naar een medespeler te passen. Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń geeft een hoge lob. Hinteregger kan de bal niet met de borst controleren. Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS Piekary Śląskie 2:1

53e minuut.
Seghers rent richting de bal. Seghers passt de bal zonder na te denken. Santeladze is nu in balbezit. Santeladze draait met de bal, schiet en ... Herghelegiu controleert de bal met de borst. Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Cios speelt de bal door. Grabas heeft problemen om de bal te vangen. Lubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas onderschept slim de pass. Grabas draait met de bal, schiet en ... Huenchuñir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Bosevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosevski geeft de bal voor. Cios is nu in balbezit. Cios geeft een hoge lob. Gowin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Grabas rent richting de bal. Grabas passt de bal zonder na te denken. Bakos probeert de bal aan de voet te houden. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Santeladze is nu in balbezit. Santeladze met een sublieme pass. Seghers rent richting de bal. Seghers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS Piekary Śląskie 3:1

70e minuut.
Becleanu met een sublieme pass. Kałamarz rent richting de bal. Kałamarz geeft een hoge lob. Santeladze is nu in balbezit. Santeladze geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Carvallo geeft een lange en hoge pass. Santeladze rent richting de bal. Herghelegiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santeladze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carvallo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Alexanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cios verovert de bal door een tackle van achteren. Cios speelt de bal door. Gowin heeft problemen om de bal te vangen. Gowin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - KS Piekary Śląskie 3:2

78e minuut.
Kałamarz onderschept slim de pass. Kałamarz passt de bal met de wreef. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino speelt de bal door. Santeladze geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 55%, KS Piekary Śląskie 45%.
Borussia 09 Dortmund - KS Piekary Śląskie 3:2