Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gregor Rybnik Modrzewiak 718
T2 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hřebíček verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krentusz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawryszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Moyaert bokst de bal weg.

7e minuut.
Gawryszewski controleert de bal met de borst. Gawryszewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Krentusz de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 1:0

17e minuut.
Kuciel trapt de bal weg. Domber is nu in balbezit. Domber passt de bal met de wreef. Krentusz rent richting de bal. Krentusz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Carmignani onderschept slim de pass. Carmignani speelt de bal door. Gawryszewski speelt de bal door. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny schiet op doel. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domber neemt de hoekschop. Daar is Derungs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 2:0

22e minuut.
Urla passt de bal met de wreef. Wempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wempe probeert naar een medespeler te passen. Maissen is nu in balbezit. Maissen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Hřebíček geeft de bal voor. Wempe rent richting de bal. Wempe probeert naar een medespeler te passen. Korodowski rent richting de bal. Maissen verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 2:1

31e minuut.
Maissen heeft problemen om de bal te vangen. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani passt de bal met de wreef. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski schiet op doel. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hřebíček kopt de bal weg. Inworp. Krentusz met een snelle inworp. Carmignani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wempe probeert de bal aan de voet te houden. Krentusz rent richting de bal. Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Gawryszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryszewski geeft een hoge lob. Krentusz rent richting de bal. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski passt de bal met de wreef. Hřebíček is nu in balbezit. Zarzeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 37%, Modrzewiak 718 63%.
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 3:1

49e minuut.
Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik geeft een hoge lob. Derungs controleert de bal met de borst. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 4:1

49e minuut.
Gawryszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryszewski speelt de bal door. Zarzeczny rent richting de bal. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Remeš met een sublieme pass. Klungelig pakt Domber de bal. Domber passt de bal zonder na te denken. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Urla kopt de bal weg. Carmignani is nu in balbezit. Podsiadły begaat een overtreding. Carmignani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carmignani met een snel genomen vrije trap. Hřebíček heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 5:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Groblewski komt het veld opgelopen. Bodzioch komt het veld opgelopen. Dąbek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bilac is nu in balbezit. Bilac speelt de bal door. Wempe rent richting de bal. Wempe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 5:2

74e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski is nu in balbezit. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek draait met de bal, schiet en ... Hřebíček probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Fafik met de inworp. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski geeft de bal voor. Gawryszewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bém geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krentusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebíček verovert de bal door een tackle van achteren. Hřebíček speelt de bal door. Carmignani geeft een hoge lob. Groblewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Korodowski speelt de bal door. Krentusz rent richting de bal. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski geeft de bal voor. Gawryszewski rent richting de bal. Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Urla controleert de bal met de borst. Fafik speelt de bal door. Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski geeft een hoge lob. Gawryszewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 27%, Modrzewiak 718 73%.
Gregor Rybnik - Modrzewiak 718 5:2