Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ToRino Victoria Wałbrzych
4 4 2 zwykle Tactiek A
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 54.6
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Philips met een sublieme pass. Paischer is nu in balbezit. Paischer met een sublieme pass. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet draait met de bal, schiet en ... Marynarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mantzanidis probeert naar een medespeler te passen. Zapolny met een sublieme pass. Baliţiu heeft problemen om de bal te vangen. Baliţiu schiet op doel. Dąbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:1

9e minuut.
Skiba kopt de bal weg. Konijn rent richting de bal. Konijn speelt de bal door. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dąbrowski met een harde bal richting middenveld. Mantzanidis kopt de bal weg. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Baliţiu de bal. Baliţiu passt de bal in één keer door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:2

22e minuut.
Mantzanidis probeert naar een medespeler te passen. Zapolny rent richting de bal. Zapolny geeft de bal voor. Kukiełka krijgt zijn hoofd ertegen. Dąbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:3

26e minuut.
Konijn probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu speelt de bal door. Zapolny speelt de bal door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:4

27e minuut.
Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Paischer speelt de bal door. Philips probeert naar een medespeler te passen. Rousselet heeft problemen om de bal te vangen. Rousselet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zapolny is nu in balbezit. Zapolny geeft de bal voor. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka schiet op doel. Dąbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:5

37e minuut.
Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Pervak heeft problemen om de bal te vangen. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka schiet op doel. Sanches probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 68%, Victoria Wałbrzych 32%.
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:6

49e minuut.
Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal in één keer door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:7

62e minuut.
Baliţiu passt de bal met de wreef. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny passt de bal zonder na te denken. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc geeft de bal voor. Skiba geeft een lange en hoge pass. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Tudorache is nu in balbezit. Tudorache passt de bal met de wreef. Baliţiu is nu in balbezit. Zapolny rent richting de bal. Zapolny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grociak is nu in balbezit. Baliţiu rent richting de bal. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Konijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn met een sublieme pass. Kukiełka is nu in balbezit. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ToRino 72%, Victoria Wałbrzych 28%.
KS ToRino - Victoria Wałbrzych 0:7